Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πλάτες Μητσοτάκη σε Τσίπρα για το σκοπιανό: Η ΝΔ θα σεβαστεί την συμφωνία που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία!

Οι πατριδοκάπηλοι της Νέας Δημοκρατίας κάνουν πλάτες στους εθνομηδενιστές του Σύριζα για την επικείμενη παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς και δηλώνουν πως θα σεβαστούν την διεθνή συμφωνία!

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στους ξένους ανταποκριτές που εργάζονται στη χώρα, ο Μητσοτάκης ξεκαθάρισε την θέση της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την ονομασία του κρατιδίου των Σκοπίων, που δεν είναι άλλη παρά η παραχώρηση του όρου «Μακεδονία», αφού η μόνη τους διαφωνία είναι το Σύνταγμα του γειτονικού κρατιδίου.

Σε ερώτηση μάλιστα για το αν θα δεσμεύει την ΝΔ μία συμφωνία που θα έρθει στη Βουλή και η οποία θα ψηφιστεί παρά τη διαφωνία της ο Μητσοτάκης απάντησε πως προφανώς οι διεθνείς συμφωνίες δεσμεύουν τις χώρες! «Θα εκφράσουμε τη διαφωνία μας στη Βουλή αν η λύση δεν θέτει ως προαπαιτούμενο την συνταγματική αναθεώρηση», ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας!

Πάγια θέση της ψευτοδεξιάς για το σκοπιανό ήταν και είναι η σύνθετη ονομασία που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία (πώς θα τους λέμε, φούφουτους;). Την ίδια στιγμή όμως στελέχη και βουλευτές της προσπαθούν να κοροϊδέψουν τους Έλληνες ότι δήθεν αντιπολιτεύονται στην κυβέρνηση της αριστεράς που ετοιμάζεται να χαρίσει το όνομα.

Η μόνη διαφωνία της ΝΔ, όπως δήλωσε ευθαρσώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η «συνταγματική αναθεώρηση» των Σκοπίων.

Δηλαδή κ. Μητσοτάκη εάν οι σκοπιανοί δεχθούν την αλλαγή του Συντάγματός τους θα ψηφίσετε και εσείς την συμφωνία; Και άμα σε 5 χρόνια οι σκοπιανοί ξαναλλάξουν το Σύνταγμά τους, τι θα κάνετε;  Συγνώμη ξεχάσαμε, δηλώσατε ήδη πως θα σεβαστείτε κάθε διεθνή συμφωνία, που θα ψηφιστεί από την βουλή!

Η Χρυσή Αυγή διατρανώνει την πάγια θέση της προς όλες τις κατευθύνσεις: «ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ» και να γνωρίζουν πολύ καλά οι πολιτικάντηδες πως κάθε παραχώρηση του όρου Μακεδονία στα σκόπια συνιστά εθνική μειοδοσία, την οποία δεν θα συγχωρέσει ποτέ η Ελληνική Ιστορία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/plates-mhtsotakh-se-tsipra-gia-to-skopiano-h-nd-tha-sebastei-thn-sumfwnia-p#ixzz5CUAagOXm

Exit mobile version