Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεργάτες των τούρκων

Συνεργάτες των τούρκων

Άρθρο του Μυρμιδόνα στην Εθνική εφημερίδα “Εμπρός”

Ο νέος Τούρκος πρόξενος Κομοτηνής, Μουράτ Ομέρογλου στις 21/3/2018 μετά από αίτημά του, έγινε δεκτός από τον περιφερειάρχη Αν.Μακεδονίας Θράκης κ.Χρήστο Μέτιο, στα πλαίσια εθιμοτυπικής επίσκεψης, λόγω της ανάληψης των καθηκόντων του στο προξενείο. Αφού ολοκληρώθηκε η συζήτηση κι ανταλλάχθηκαν δώρα, ο κ.Μέτιος δήλωσε: «Η συζήτηση αφορούσε ενδεχόμενους τομείς συνεργασίας στον τουρισμό, την οικονομία. Επίσης εξετάσαμε θέματα αμοιβαίας συμμετοχής σε εκθέσεις και πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν όπως οι πλημμύρες, οι ζωονόσοι. Η ανάπτυξη της περιοχής και των γειτονικών χωρών είναι προς όφελος μας. Καταβάλλουμε προσπάθεια και αγωνιζόμαστε για αυτό».

Να σημειώσουμε εδώ, ότι ο κ.Μέτιος εκλέγεται για χρόνια με τις αυτοδιοικητικές παρατάξεις της ΝΔ στην περιοχή. Στις τελευταίες εκλογές εξελέγη Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης με την «Περιφερειακή Αναγέννηση» του Γ. Παυλίδη. Στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ υποστήριξε σθεναρά την υποψηφιότητα Μητσοτάκη και θεωρείται εκ των στενών συνεργατών του αρχηγού της ΝΔ στην αυτοδιοίκηση. Για μια ακόμη φορά λοιπόν, βλέπουμε την έξη της ΝΔ να συνεργασθεί με την Τουρκία, άνευ όρων.

Αδιαφορεί για την ανθελληνική κι αντιχριστιανική δράση του προξενείου Κομοτηνής και κρύβει την φιλοτουρκική της διάθεση πίσω από πιθανές οικονομικές συνεργασίες. Αδιαφορεί για την επικίνδυνη ατζέντα του τουρκικού προξενείου, δηλαδή την προώθηση απόσχισης της Θράκης και την στήριξη σε συλλόγους που ασκούν τουρκική προπαγάνδα. Τα λεφτά πάνω απ’ όλα!!! Αδιαφορεί για το γεγονός ότι οι «συνεργάτες» τούρκοι δείχνουν απόλυτη κακοπιστία, αιχμαλωτίζοντας δύο Έλληνες στρατιωτικούς, για να πιέσουν για την έκδοση των οκτώ δικών τους που αιτούνται άσυλο (όπως πλέον έχει καταλάβει κι ο τελευταίος βλάξ).

Καμία αναφορά στις δηλώσεις του Περιφερειάρχη, για τους δύο στρατιωτικούς, που αιχμαλωτίστηκαν προστατεύοντας τα σύνορα της περιφέρειας που ηγείται. Αντί για πίεση έδωσε στον τούρκο πρόξενο δώρο!!!

Στον αντίποδα τέτοιων αντιπατριωτικών πρακτικών, η Χρυσή Αυγή δεν σταματά να καταγγέλλει το προξενείο Κομοτηνής σαν ανθελληνική φιδοφωλιά και να απαιτεί το κλείσιμό του. Οι υποστηρικτές της δεξιάς που αισθάνονται πατριώτες, κινδυνεύουν πλέον από τον ομφάλιο λώρο με την ΝΔ, ο οποίος έχει τυλιχτεί στο λαιμό τους και θα τους πνίξει. Πρέπει επιτέλους να στηρίξουν την μοναδική πατριωτική δύναμη στην χώρα, τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγή.

Όταν με την βοήθεια του Θεού και την στήριξη του Λαού, αναλάβουμε την διακυβέρνηση, μπορούν όλοι να είναι σίγουροι ότι τα δικά μας δώρα, δεν θα αρέσουν καθόλου στον τούρκο! 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunergates-twn-tourkwn#ixzz5CYOlmey2

Exit mobile version