Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρόμος στο Πεδίον του Άρεως: Απόπειρα βιασμού 25χρονης με απειλή μαχαιριού – Σπαστά μιλούσε ο δράστης

Το κέντρο της Αθήνας έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο γκέτο εγκληματικότητας και ανομίας με ευθύνη της κυβέρνησης των εθνομηδενιστών Τσίπρα-Καμμένου και του ανεκδιήγητου υπουργού Προ-Πο Τόσκα.

Τον απόλυτο τρόπο βίωσε μια 25χρονη οδοντίατρος στην περιοχή του Γκύζη, πολύ κοντά στο Πεδίον του Άρεως. Η γυναίκα που εργάζεται στην κλινική του Ταμείου Υγείας και Πρόνοιας Υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας (ΤΥΠΕΤ) είχε σχολάσει και περπατούσε στην οδό Θερειανού όταν στη συμβολή της με την Κατσαντώνη της επιτέθηκε ένας άνδρας.

Ο άγνωστος την ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού και προσπάθησε να τη βιάσει. Η 25χρονη έβαλε τις φωνές και, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, ο επίδοξος βιαστής επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα που οδηγούσε άλλο άτομο και εξαφανίστηκε. Στη συνέχεια η οδοντίατρος κατέφυγε στην κλινική του ΤΥΠΕΤ και εκεί της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες καθώς φέρει τραύματα από μαχαίρι.

Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Αθηνών έχουν επικεντρωθεί στην συγκεκριμένη υπόθεση την οποία έχουν βάλει σε άμεση προτεραιότητα ώστε να διαλευκανθεί, καθώς η αναστάτωση που έχει υπάρξει στην περιοχή μετά την καταγγελία για τη σεξουαλική επίθεση του αγνώστου είναι μεγάλη.

Πάντως, το θύμα δίνει ένα πολύ βασικό στοιχείο, ότι δηλαδή τον δράστη ανέμενε συνεργός με μηχανή μεγάλου κυβισμού και μόλις η κοπέλα αντιστάθηκε και ξέφυγε του αγνώστου άνδρα, εκείνος ανέβηκε στη μηχανή του συνεργού και εξαφανίστηκαν.

Το θύμα της επίθεσης είπε στους αστυνομικούς ότι ο δράστης ήταν αδύνατος, 1,80 ύψος μιλούσε σπαστά ελληνικά και τις έσκισε τα εσώρουχα με σκοπό να την κακοποιήσει σεξουαλικά. Παρ’ όλα αυτά εκείνη του ξέφυγε και επέστρεψε τραυματισμένη στην κλινική που εργάζεται για να τη βοηθήσουν και για να ειδοποιήσουν την οικογένειά της.

Μοναδική πολιτική δύναμη που έχει την πολιτική βούληση να πατάξει την εγκληματικότητα και να εγγυηθεί για την ασφάλεια των πολιτών είναι η Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tromos-sto-pedion-tou-arews-apopeira-biasmou-25chronhs-me-apeilh-machairiou#ixzz5CZwvTfRV

Exit mobile version