Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι συστημικοί δημοσιογράφοι μπορούν να απειλούν τους τουρκοπράκτορες, η Χρυσή Αυγή απαγορεύεται να τους ξεσκεπάζει!

Οι συστημικοί δημοσιογράφοι μπορούν να απειλούν τους τουρκοπράκτορες, η Χρυσή Αυγή απαγορεύεται να τους ξεσκεπάζει!

Το πώς λειτουργεί το εγχώριο σαθρό πολιτικό και μιντιακό σύστημα με δύο μέτρα και δύο σταθμά – εις βάρος πάντα της Χρυσής Αυγής – αποδεικνύεται με το σημερινό άρθρο του Δημήτρη Δανίκα στο Protothema.gr με τον χαρακτηριστικό τίτλο “Να ξεκουμπιστούν οι επίορκοι Έλληνες μουσουλμάνοι“.

Ο γνωστός προοδευτικός αρθρογράφος με σημερινό του δημοσίευμα που θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως “ρατσιστικό”, “διχαστικό” και απαύγασμα “ρητορικής μίσους” καταφέρεται εναντίον των μουσουλμανοπαίδων που πήγαν στην Προύσα για να προωθήσουν μετά την τουρκική προπαγάνδα εντός της Ελληνικής Θράκης.

Ένα θέμα που πρώτη ανέδειξε η Χρυσή Αυγή πριν 4 μέρες!

Με φρασεολογία, που αν την χρησιμοποιούσαν Χρυσαυγίτες θα οδηγούνταν στο εδώλιο με τον “αντιρατσιστικό”, ο Δανίκας σημειώνει χαρακτηριστικά:

“...Με την περίπτωση των εβδομήντα μουσουλμάνων μαθητών λυκείου της Ξάνθης. Που τις προάλλες επισκέφτηκαν την Προύσα. Για τουριστικούς λόγους θα πείτε. Μπα η ιδέα σας… Η επίσκεψη έγινε για να ενημερωθούν για τις σπουδές που μπορούν να ακολουθήσουν εκεί. Και μάλιστα τους φιλοξένησε ο λεγόμενος αλυτρωτικός «Σύλλογος Αλληλεγγύης “Τούρκων” δυτικής Θράκης» (BTTDD) , ενώ τον συντονισμό είχε η παράνομη “Τουρκική” Ένωση Ξάνθης.

Μάλιστα οι ίδιοι μουσουλμάνοι μαθητές έφτασαν στο σημείο μιας απίστευτης πρόκλησης. Να φωτογραφηθούν με φόντο την σημαία της λεγόμενης “Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης”….

Αφού τόσο πολύ γουστάρετε Ερντογάν και “Ανεξάρτητη Δυτική Θράκη”, τότε άριστα θα πράξετε να πάρετε τα πράγματά σας, να φορτώσετε τις αποσκευές σας και να εγκατασταθείτε σ΄ αυτό το υπέροχο μέρος όπου λάμπει το αστέρι του ψευτοσουλτάνου και πρυτανεύουν οι αρχές της Δημοκρατίας και της Ισονομίας….

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω, ούτε κατανοώ την ανεκτικότητα των ελληνικών αρχών. Να ανεχόμαστε μέσα στον κόρφο μας και μάλιστα σε τόσο κρίσιμες στιγμές, την επώαση του μουσουλμανικού φιδιού.

Όσοι πιστεύουν, ορκίζονται και επιθυμούν την αλυτρωτική λογική μιας “Ανεξάρτητης δυτικής Θράκης” (BTTDD)δεν έχουν καμιά δουλειά ανάμεσά μας. Ως Έλληνες πολίτες με βούλα και υπογραφή, διαπράττουν το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας. Να ξεκουμπιστούν. Να μετακινηθούν. Και στην αγκαλιά του Ερντογάν να προσγειωθούν. Αμάν πια. Όλα τα ΄χαμε εδώ στη μισοχρεοκοπημένη Ελλάδα, οι εβδομήντα “πειραγμένοι” μαθητές με τους γονείς τους μας έλειπαν. Ουστ απ εδώ. Εκεί εκεί στην τουρκοφυλακή!“.

Όταν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής ξεσκέπασε από το βήμα της Βουλής αυτούς που θεωρούν ως “μητέρα Πατρίδα τους την Τουρκία” και όταν οι Συναγωνιστές Βουλευτές αποκάλυψαν την ανθελληνική δράση μουσουλμάνων βουλευτών που λειτουργούν ως όργανα του τουρκικού προξενείου λοιδωρήθηκαν ως “φασίστες” και τιμωρήθηκαν μάλιστα για την “ρητορική μίσους” από την Βουλή!

Τώρα που ο Δανίκας παπαγαλίζει τις αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής θα έχει συνέπειες;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upokrisia-oi-susthmikoi-dhmosiografoi-mporoun-na-apeiloun-tous-tourkoprakto#ixzz5CZyRIp2K

Exit mobile version