Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υποχείριο των σιωνιστών η ΝΔ: Στηρίζει τους βομβαρδισμούς κατά του Άσαντ

Υποχείριο των σιωνιστών η ΝΔ: Στηρίζει τους βομβαρδισμούς κατά του Άσαντ

Το βαθύ σιωνιστικό προφίλ της αποκάλυψε για ακόμη μια φορά η ψευτοδεξιά ΝΔ, καθώς και το γεγονός ότι λειτουργεί ως υποχείριο των ΗΠΑ, ταυτιζόμενη έτσι με τον διεθνή εγκληματία και εχθρό της Ελλάδας, Ερντογάν.

Ο τομεάρχης Εξωτερικών του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γιώργος Κουμουτσάκος έσπευσε σήμερα να στηρίξει τις βάρβαρες επιθέσεις και τους βομβαρδισμούς κατά της νόμιμης κυβέρνησης Άσαντ και του συριακού Έθνους, υποστηρίζοντας έτσι το σιωνιστικό σχέδιο για κυριαρχία στην Μέση Ανατολή.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως τους παράνομους βομβαρδισμούς στην Συρία χειροκρότησε και ο “σουλτάνος” Ερντογάν, παίρνοντας κι αυτός το μέρος των σιωνιστών.

Συγκεκριμένα, ο Κουμουτσάκος δήλωσε: «Η σημερινή περιορισμένη και στοχευμένη πυραυλική επίθεση σε συγκεκριμένους στόχους στη Συρία κατέστη αναγκαία μετά την αποτυχία της διπλωματίας στο πλαίσιο του ΟΗΕ. Όπου τελικώς δεν υιοθετήθηκε μια συγκεκριμένη πρόταση, παρά το ότι είχε την υποστήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας των κρατών-μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας…

Ο ΟΗΕ και η Ε.Ε. θα πρέπει να εμπλακούν πιο ενεργά και αποτελεσματικά στη διαχείριση και την αποκλιμάκωση της κρίσης στη Συρία».

Είναι ξεκάθαρο ποιανού γεωπολιτικό παιχνίδι παίζει η νεοφιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη, η οποία προαλείφεται για επόμενη κυβέρνηση του τόπου.

Υπενθυμίζουμε την καταδίκη της Χρυσής Αυγής στις πυραυλικές επιθέσεις στην Συρία: “Οι βάρβαρες επιθέσεις εναντίον της νόμιμης κυβέρνησης Άσαντ και του συριακού Έθνους συνιστούν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, μέρος του συνολικού σχεδίου του διεθνούς σιωνισμού για κυριαρχία στην Μέση Ανατολή και αιχμή του δόρατος της Δύσεως ενάντια σε Ιράν, Ρωσία και Κίνα. Όσοι τις χειροκροτούν (ΝΔ και λοιποί) ταυτίζονται με τον εγκληματία Ερντογάν“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upocheirio-twn-siwnistwn-h-nd-sthrizei-tous-bombardismous-kata-tou-asant#ixzz5Cex9D7zk

Exit mobile version