Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με πολιτικά ανταλλάγματα από την Μέρκελ ο Τσίπρας χαρίζει στα Σκόπια το όνομα της Μακεδονίας μας

Με αντάλλαγμα ένα… πουγκί γρόσια οι εγχώριοι εθνομηδενιστές νενέκοι που εξουσιάζουν την Πατρίδα μας είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας μας στους σφετεριστές σκοπιανούς.

Άκρως αποκαλυπτικό είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο άρθρο των “Νέων”, το οποίο αναφέρεται στα πολιτικά ανταλλάγματα που προσφέρει η Μέρκελ στον Τσίπρα, ώστε να προχωρήσει μια ώρα αρχύτερα στην προδοσία και να ξεπουλήσει το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος της διεθνούς τοκογλυφίας, Μέρκελ έχει τάξει στον Τσίπρα παράταση έξι μηνών στις περικοπές των συντάξεων που έχουν ψηφιστεί για να ισχύσουν από 1η Ιανουαρίου 2019.

Βέβαια, το να πάρει ο Τσίπρας κάποιο αντάλλαγμα από την Μέρκελ για να κάνει τα χατίρια του Ζάεφ και των σλάβων σφετεριστών είναι περιττό, καθώς ο διεθνιστικός ΣΥΡΙΖΑ έχει την συναίνεση και της ΝΔ, αλλά και του λοιπού “συνταγματικού τόξου” για να υπογράψει την προδοσία της Μακεδονίας μας.

Τους διαμηνύουμε πως δεν υπάρχει κανένα αντάλλαγμα και δη ψεύτικο όπως αυτό της αναβολής περικοπής των συντάξεων που να δίνει σε οποιονδήποτε πολιτικάντη το δικαίωμα να ξεπουλήσει την Ιστορία μας, το αίμα των Μακεδονομάχων, το όνομά μας, την ψυχή μας.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-antallagma-tis-suntajeis-o-tsipras-jepoula-thn-makedonia#ixzz5CgffEqQp

Exit mobile version