Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καθημερινή: Οι Έλληνες δεν περιμένουν να σωθούν από τους “δημοκρατικούς θεσμούς”, αλλά από έναν ισχυρό ηγέτη που θα αναβιώσει την Ελλάδα Ελλήνων Χριστιανών!

Καθημερινή: Οι Έλληνες δεν περιμένουν να σωθούν από τους “δημοκρατικούς θεσμούς”, αλλά από έναν ισχυρό ηγέτη που θα αναβιώσει την Ελλάδα Ελλήνων Χριστιανών!

Τριγμούς συνεχίζει να προκαλεί στο “συνταγματικό τόξο”, καθώς και στους νεοφιλελεύθερους αναλυτές η τελευταία έρευνα της ΔιαΝΕΟσις σύμφωνα με την οποία το τρίπτυχο Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια παραμένει διαχρονική αξία στις καρδιές των Ελλήνων.

Σε άρθρο του στην Κυριακάτικη “Καθημερινή” ο καθηγητής Φιλοσοφίας Δικαίου και Θεωρίας Θεσμών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αριστείδης Χατζής καταγράφει με… πανικό και απαισιοδοξία τα ευρήματα της εν λόγω έρευνας, φωτογραφίζοντας στο τέλος τον Αρχηγό των Ελλήνων Εθνικιστών, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο ως τον ιδανικό ηγέτη που αναζητά ο Ελληνικός Λαός.

Συγκεκριμένα ο κ. Χατζής αναφέρει πως η Οικογένεια είναι ο θεσμός που εμπιστεύονται περισσότερο οι Έλληνες και ακολουθούν οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας που ολοένα ανεβαίνουν στην εκτίμηση του Λαού.

Το τρίπτυχο των θεσμών εμπιστοσύνης συμπληρώνει η Εκκλησία, μαζί με την Πατρίδα και την Οικογένεια, καθώς οι “Έλληνες δεν αρκεί να εμπιστεύονται μόνο την Οικογένεια και τον Στρατό, πρέπει να διατηρήσουν και την Ορθόδοξη Χριστιανική συνείδησή τους” ομολογεί με πόνο ψυχής ο καθηγητής.

Στην συνέχεια ο Αριστείδης Χατζής εκφράζει την απελπισία του για την απόφαση του ΣτΕ που χαρακτήρισε αντισυνταγματικά τα νέα βλάσφημα βιβλία Θρησκευτικών του ΣΥΡΙΖΑ και ακολούθως ανησυχεί για την συντριπτική πεποίθηση του Λαού ότι “Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι”!

Ο κ. Χατζής ταράζεται από το γεγονός ότι σύμφωνα με την έρευνα οι Έλληνες δεν θέλουν τζαμί στην Αθήνα, απορρίπτουν τον γάμο ανάμεσα σε ομόφυλα ζευγάρια, ζητούν την επαναφορά της θανατικής ποινής και δεν συμπαθούν τους λαθρομετανάστες.

Το σημαντικότερο βέβαια είναι το συμπέρασμα που εξάγει, στο οποίο φωτογραφίζει τον Αρχηγό τον Χρυσής Αυγής ως τον ισχυρό και ικανό πολιτικό ηγέτη που ενσαρκώνει την ελπίδα του Έθνους.

Γράφει χαρακτηριστικά: “Όμως οι περισσότεροι Έλληνες δεν περιμένουν να σωθούν από τους δημοκρατικούς θεσμούς ενός κράτους δικαίου, αλλά από «έναν πολιτικό ηγέτη ικανό και ισχυρό»… Οι Έλληνες πολίτες, σχεδόν μισόν αιώνα μετά τη μεταπολίτευση και την εμπειρία της στρατιωτικής δικτατορίας, αναζητούν έναν αυταρχικό ηγέτη να τους σώσει και ίσως να αναβιώσει την Ελλάδα των Ελλήνων Χριστιανών.”

Καλομελέτα κι έρχεται κ. καθηγητά!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kathhmerinh-oi-ellhnes-den-perimenoun-na-swthoun-apo-tous-dhmokratikous-the#ixzz5ClxSUt87

Exit mobile version