Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Στόλτενμπεργκ νίπτει τας χείρας του για τα ελληνοτουρκικά: Κλάμα οι αμερικανόδουλοι του “πατριωτικού” χώρου

Ο Στόλτενμπεργκ νίπτει τας χείρας του για τα ελληνοτουρκικά: Κλάμα οι αμερικανόδουλοι του “πατριωτικού” χώρου

Ένα ακόμα ηχηρό χαστούκι από τους “συμμάχους” μας στο ΝΑΤΟ δέχτηκαν οι εγχώριοι αμερικανόδουλοι που προπαγανδίζουν την ψευδαίσθηση ότι οι ΗΠΑ θα υποστηρίξουν την Ελλάδα έναντι της Τουρκίας.

Την ώρα που οι τουρκικές προκλήσεις διαδέχονται η μία την άλλη, ο Ήρωας Σμηναγός Γεώργιος Μπαλταδώρος έπεσε εν ώρα καθήκοντος και δύο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν εδώ και 45 ημέρες στις τούρκικες φυλακές, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτεμπεργκ ως “Πόντιος Πιλάτος” συνεχίζει να διατηρεί προκλητική ουδετερότητα.

Σε συνέντευξή του στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu ο Στόλτενμπεργκ τόνισε ότι «δεν είναι μέσα στις προθέσεις του NATO να εμπλακεί ή να αποκτήσει πιο ενεργό ρόλο στην επίλυση των διενέξεων μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας στο Αιγαίο» δηλώνοντας έτσι ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει τίποτα από τους αμερικανούς.

Φυσικά ο Στόλτενμπεργκ δεν ξεστόμισε ούτε μία κουβέντα για το πρόσφατο περιστατικό στην Ρω, για τους Έλληνες αιχμάλωτους στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη ή ακόμη να εκφράσει συλλυπητήρια για τον χαμό του ήρωα πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας, Γιώργου Μπαλταδώρου.

Ερωτηθείς σχετικά με την θέση του ΝΑΤΟ στις αυξανόμενες εντάσεις μεταξύ των δύο γειτόνων στο Αιγαίο, ο Στόλτενμπεργκ απάντησε ότι «τόσο η Ελλάδα όσο και η Τουρκία είναι πολύτιμοι σύμμαχοι του NATΟ και συνεισφέρουν στην συλλογική του άμυνα». «Σε αυτό το πλαίσιο χαιρετίζω το γεγονός ότι οι πρωθυπουργοί και των δύο χωρών είχαν πρόσφατα μια τηλεφωνική επικοινωνία και συμφώνησαν να λύσουν τις διαφορές τους μέσω του διαλόγου».

Σε νέα ερώτηση του δημοσιογράφου εάν το ΝΑΤΟ προτίθεται να μεσολαβήσει στις διαπραγματεύσεις εκείνος ήταν απολύτως ξεκάθαρος: “Όχι, δεν είναι θέμα του ΝΑΤΟ αυτό. Πρόκειται για ένα ζήτημα που πρέπει να διευθετηθεί ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα”.

Και κλάμα οι αμερικανόδουλοι του “πατριωτικού” χώρου…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/stoltempergk-klama-oi-amerikanodouloi-tou-patriwtikou-chwrou#ixzz5ClyKETHF

Exit mobile version