Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Βγαίνει ο Κούλης και λέει πως η ΝΔ αισθάνεται βαθιά θλίψη για τον μοιραίο θάνατο του Έλληνα σμηναγού Γ. Μπαλταδώρου. Βγήκε και ο Κικίλιας και όλοι τους μέσω twitter να μας δείξουν το πόσο λυπούνται που έπεσε εν ώρα καθήκοντος ο Ήρωας πιλότος. Και μετά βλέπουμε φωτογραφίες από την κηδεία του 34χρονου Σμηναγού, όπου εξέχοντα πολιτικά στελέχη που έριχαν κροκοδείλια δάκρυα μέσω των social media ξεκαρδίζονται μπροστά στην κάμερα, γιατί ξέρετε είναι αστείο γι΄ αυτούς να φεύγει από την ζωή υπερασπιζόμενος τα Ιδανικά της Πατρίδας ένα νέο παιδί, που είχε μπροστά του όλη του την ζωή. Είναι αστείο γι΄ αυτούς τους γελοίους να αφήνεις πίσω σου την γυναίκα σου, τα παιδιά σου και μια μάνα να μην μπορεί να σταθεί όρθια από την θλίψη. Δυο κόσμοι διαφορετικοί, και οφείλουμε όλοι εμείς οι Έλληνες να συνταχθούμε ενωμένοι απέναντι σε αυτό το σάπιο και προδοτικό κατεστημένο, όλοι εμείς είμαστε ο Γιώργος Μπαλταδώρος, ο Έκτορας Γιαλοψός, ο Χριστόδουλος Καραθάνασης, ο Παναγιώτης Βλαχάκος, ο Σολωμός Σολωμού, ο Τάσος Ισαάκ, ο Κώστας Ηλιάκης. Ας τους τιμωρήσουμε μια για πάντα λοιπόν όλους τους εθνοπροδότες πάσας απόχρωσης από την ακροαριστερά μέχρι την νεοφιλελεύθερη ψευτοδεξιά, η Ελλάδα ας ξαναγίνει μεγάλη και νικηφόρα και επιτέλους ας ανατείλλει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

Σωτήρης Π.

Θεσσαλονίκη: Πακιστανός βίασε ανήλικο ομοεθνή του! Αυτούς θέλουν να ενσωματώσουν στην Πατρίδα μας;

Μπαίνουν, αρπάζουν στρατιωτικούς, χτυπάνε τους ψαράδες στο Αιγαίο, μπαινοβγαίνουν στο εναέριο χώρο της Ελλάδας, σκοτώνουν και πιλότους και θέλουν τα μέσα μαζικής εξαπάτησης να λένε ότι οι Έλληνες και οι Τούρκοι έχουν καλές σχέσεις γειτονίας. Όταν σε χτυπάνε και δεν απαντάς 3 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν ή το καθένα ξεχωριστά ή σε συνδυασμό ή και όλα μαζί. Το πρώτο είναι η θέση ισχύος: ένας πιο αδύναμος αποδέχεται ότι δεν μπορεί να αντικρούσει τον πιο δυνατό και έτσι με την επιβολή της βίας από τον πιο ισχυρό, ο πιο αδύναμος υπακούει. Το δεύτερο καλείται και συμφωνία κάτω από το τραπέζι: κάντε τα στραβά μάτια και θα κερδίζετε αυτό, κάποιος ο οποίος έχει προσωπικό όφελος ή προσβλέπει σε μια εξυπηρέτηση δεν αντιδρά προκειμένου τώρα ή στο μέλλον να ζητήσει κάποιο αντάλλαγμα. Τρίτο είναι ο μαζοχισμός όταν κάποιος του αρέσει να τον δέρνουν και συνοδεύεται με έλλειψη αυτοεκτίμησης και διαφόρων μη φυσιολογικών συνηθειών, όπως ο πάρα φύσιν βιασμός. Δυστυχώς για τους κυβερνήτες της Ελλάδας ισχύουν και τα τρία, διότι είναι αδύναμοι, άνθρωποι χωρίς σθένος, επιρρεπείς στην μίζα και στην διαφθορά, για ένα πακέτο τσιγάρα θα πουλούσαν και την μάνα τους και όσο για το εάν τους αρέσει να τους δέρνουν, είναι γνωστές οι προτιμήσεις και οι συνήθειες τους από τα ψηφίσματα που εγκρίνουν. Προφανώς σε καμία περίπτωση δεν θα ήταν σωστό να κατακρίνουμε τον απλό λαό για τους διοικούντες, αλλά θα πρέπει να αναλογιστεί ο καθένας από εμάς ποιος θέλει να τον διοικεί και γιατί οι Τούρκοι κάνουν ότι κάνουν από τη στιγμή που μπορούν να κάνουν ότι θέλουν και να μην υπάρχει απάντηση. Όπως παραδείγματος χάριν εάν μπεις παράνομα στην Ταϊλανδή ή στα Βαλκάνια ή στην Τουρκία πας στα κάτεργα, εδώ κάποιοι έχουν κάποιο συμφέρον για δικούς τους λόγους.

Γιώργος Μ.

Ανοίγουν την κερκόπορτα: ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θα “ελληνοποιήσουν” εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες προς άγραν ψήφων!

Με τον άθλιο νόμο του άθεου συριζαίου Παρασκευόπουλου, είναι γνωστό ότι είναι και πάλι ελεύθεροι αλλοδαποί κακοποιοί. Πολλοί από αυτούς ήρθαν κατευθείαν στην Ελλάδα, αφού αφέθηκαν ελεύθεροι από τις φυλακές της Αλβανίας, της Γεωργίας, του Πακιστάν, της Αλγερίας και γενικά από τις φυλακές όλων αυτών των τριτοκοσμικών κρατών. Στις χώρες τους ήταν ήδη γνωστοί εγκληματίες. Όλοι αυτοί οι εισαγόμενοι κακοποιοί δεν είχαν τύχη στις χώρες τους, έχουν όμως στην Ελλάδα του Τσίπρα, του Καμμένου και του Τόσκα. Δεν υπάρχει πιθανότητα να μην εγκληματήσουν όλοι αυτοί με το χαλαρό νομικό πλαίσιο του ποινικού κώδικα, καθώς και με τον νόμο των αποφυλακίσεων. Μην παριστάνει η Νέα Δημοκρατία τον υπερασπιστή των Ελλήνων νοικοκυραίων. Ο Σαμαράς άφησε τους αλβανούς κακοποιούς να μπουν μαζικά στην Ελλάδα το 1991 και ο Καραμανλής είχε υπογράψει την κατάργηση της βίζας με την εγκληματική Γεωργία το 2006 όταν ήταν ο ίδιος Πρωθυπουργός. Σχέδιο για την Δημόσια Τάξη και ασφάλεια έχει καταθέσει μόνο η Χρυσή Αυγή και θα το εφαρμόσει στο ακέραιο όταν έρθει στην εξουσία. Ζήτω η Χρυσή Αυγή, ζήτω η Νίκη.

Με Τιμή Ιωάννης Κ.Π., Αθήνα.

Α. Ματθαιόπουλος: Οι Εθνικιστές δεν συναινούν στην παραποίηση της ιστορίας από την αριστερά – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-16-apriliou-2018#ixzz5CmZKxvA8

Exit mobile version