Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Χειραγώγηση των ΜΜΕ από τον Καμμένο μέσω ΑΓΕΕΘΑ στην υπόθεση της πτώσης του ελληνικού Mirage

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Χειραγώγηση των ΜΜΕ από τον Καμμένο μέσω ΑΓΕΕΘΑ στην υπόθεση της πτώσης του ελληνικού Mirage

Επιχείρηση συγκάλυψης αντίστοιχη εκείνης των Ιμίων το 1996;

Η απόλυτη και πλήρης επιβεβαίωση όσων υποστήριξε η Χρυσή Αυγή λίγες μόλις ώρες μετά την τραγική απώλεια του Ήρωος σμηναγού Γεώργιου Μπαλταδώρου το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Απριλίου έρχεται σήμερα από το καθεστωτικό «Βήμα», σε στήλη του οποίου αποκαλύπτεται η εσπευσμένη συνάντηση του ΑΓΕΕΘΑ, Ε. Αποστολάκη, την ίδια ημέρα με τους υπεύθυνους των τηλεοπτικών σταθμών προκειμένου να τους δοθεί η γραμμή Καμμένου στην κάλυψη της πτώσης του ελληνικού Mirage!

Η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής πρώτη κατήγγειλε τις μεθοδεύσεις Καμμένου και την επιβολή γραμμής στα μέσα ενημέρωσης, το απόγευμα της Πέμπτης 12 Απριλίου.

Ο «ΒΗΜΑτοδότης» μόλις σήμερα, επιβεβαιώνει εμμέσως την καταγγελία της Χρυσής Αυγής για την επιβολή της γραμμής Καμμένου στα ΜΜΕ, παραθέτοντας ένα επιπρόσθετο εξαιρετικής σημασίας στοιχείο: η πρεμούρα της κυβέρνησης να ελέγξει πλήρως την ενημέρωση της κοινής γνώμης αναφορικά με τα αίτια της πτώσης του Mirage που οδήγησε στο θάνατο τον Γιώργο Μπαλταδώρο, υπήρξε τόσο επιτακτική ώστε να υποχρεώσει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να δώσει εντολή στον ΑΓΕΕΘΑ να οργανώσει εσπευσμένα και άμεσα νέα συνάντηση με τους υπεύθυνους των μέσων ενημέρωσης την ημέρα της πτώσης του ελληνικού μαχητικού!

Αναφέρει ο «ΒΗΜΑτοδότης»: «Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευ. Αποστολάκης, υπό το βάρος των πολεμικών σεναρίων και του κλίματος γενικευμένης έντασης που έτεινε να επικρατήσει στη χώρα το προηγούμενο διάστημα, λόγω και της παρέλασης από τα τηλεπαράθυρα διαφόρων απόστρατων στρατιωτικά πωρωμένων, ζήτησε να ενημερώσει τους υπευθύνους των τηλεοπτικών σταθμών. Η συνάντηση έγινε την Πέμπτη και εκεί ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ τους κάλεσε να ρίξουν τους τόνους ώστε να καμφθεί όλο αυτό το κλίμα έντασης και πολεμικών σεναρίων, που και το στράτευμα διεγείρει και γεμίζει ανησυχία την κοινή γνώμη, επιδρώντας αρνητικά στον τουρισμό και στην οικονομία γενικότερα».

Προφανώς και η χρονική συγκυρία και ο σκοπός της συνάντησης ΑΓΕΕΘΑ και υπεύθυνων των τηλεοπτικών σταθμών δεν ήταν η… «αρνητική επίδραση της έντασης στον τουρισμό και την οικονομία γενικότερα», αλλά το μείζον ζήτημα εκείνων των ωρών, η πτώση του Mirage και ο θάνατος του πιλότου του.

Αποδεικνύεται συνεπώς οτι ο λόγος της ταχύτατης μεταβολής της στάσης των μέσων ενημέρωσης -τα οποία αρχικά παρουσίαζαν την είδηση της απώλειας ελληνικού μαχητικού κατά τη διάρκεια αναχαίτισης τουρκικών- οφείλεται στην άμεση παρέμβαση Καμμένου, η οποία είχε χαρακτήρα διττό: αφενός ο ΑΓΕΕΘΑ ανακοίνωσε στους υπεύθυνους των μέσων την γραμμή Καμμένου και αφετέρου ο ίδιος ο υπουργός ανέλαβε την ενημέρωση της κοινής γνώμης μέσω Twitter!

Εντελώς «συμπτωματικά», λίγη ώρα μετά την ανάρτηση Καμμένου στο Twitter όπου ανακοίνωνε τον θάνατο του ηρωικού μας πιλότου, το σύνολο των ΜΜΕ δημοσίευε ρεπορτάζ για λάθος του χειριστή του Mirage εξαιτίας «της κούρασης και των περίεργων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Αιγαίο», δίχως να γίνεται η παραμικρή αναφορά σε αναχαίτιση!

Τί πραγματικά ήθελε να κρύψει ο συνοδοιπόρος των κομμουνιστών Καμμένος μεθοδεύοντας όλα τα παραπάνω;

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/skandalo-cheiragwghsh-twn-mme-apo-ton-kammeno-mesw-ageetha-sthn-upothesh-th#ixzz5CqFZCCal

Exit mobile version