Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η κατασπατάληση κονδυλίων του ΥΠΕΘΑ για τους λαθρομετανάστες αποδυναμώνει την αποτρεπτική δυνατότητα της Ελλάδος

Η κατασπατάληση κονδυλίων του ΥΠΕΘΑ για τους λαθρομετανάστες αποδυναμώνει την αποτρεπτική δυνατότητα της Ελλάδος

Η συνεχής αφαίμαξη από την κομμουνιστική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ των κονδυλίων που προορίζονται για την αποτρεπτική δυνατότητα των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων για την σίτιση και καλοπέραση των λαθρομεταναστών που εισβάλλουν σε μεγάλους αριθμούς καθημερινά στην Πατρίδα μας επηρεάζει εξαιρετικά αρνητικά την αμυντική δυνατότητα της Ελλάδος.

Στις 12 Απριλίου 2016 η Υπηρεσία Προμηθειών της Πολεμικής Αεροπορίας προκήρυσσε την υπ’ αριθμ Δ.27/16 πρόσκληση προς διαπραγμάτευση για την σίτιση λαθρομεταναστών του ποσού του €1,223 εκατομμυρίων ευρώ με διάρκεια σύμβασης για μόνο 30 ημέρες. Με απλά λόγια ένα τεράστιο κονδύλι αφαιρέθηκε από την χρησιμοποίηση του για την αποτρεπτική ικανότητα της Πατρίδος μας και προορίστηκε να κατασπαταληθεί στην καλοπέραση των λαθροεισβολέων.

Ένας γρήγορος υπολογισμός δείχνει ότι το ημερήσιο κόστος για όλους τους λαθρομετανάστες είχε υπολογιστεί στα €40796,50 ευρώ την μέρα, άρα με κόστος ανά λαθρομετανάστη στα €5,87, η σίτιση αφορούσε το τάισμα 6950 λαθρομεταναστών για ένα μήνα.

Δυστυχώς η παραπάνω κατασπατάληση των τακτικών προϋπολογισμών του ΥΕΘΑ γίνεται εξακολουθητικά από τις αριστερές νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις των μνημονίων και της τεχνητής οικονομικής κρίσης σε όλους τους κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων. Χαρακτηριστικά στις 30 Μαρτίου 2018 με κωδικό διαύγειας 949Μ6-ΥΕΔ η Γενική Δ/νση Οικονομικού του ΥΕΘΑ κατένεμε πιστώσεις επί “δαπανών για μεταναστευτικές ροές” ύψους  €1,808 εκατομμυρίων ευρώ!

Συμπερασματικά οι οικονομικοί πόροι που είναι απαραίτητοι για την διατήρηση του αξιόμαχου των Ελληνικών Ένοπλων Δυνάμεων συνεχώς κατασπαταλούνται από τους κομμουνιστές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, χωρίς αντίδραση από την υποτιθέμενη “αξιωματική αντιπολίτευση” της φιλελεύθερης Νέας Δημοκρατίας, στην μετατροπή των λαθροεισβολέων-λαθρομεταναστών σε λαθρέποικους μέσω πανάκριβης σίτισης και στέγασης με μεγάλους κινδύνους για την Εθνική Ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών.

Μόνο μια Εθνική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα μπορέσει να ξαναδώσει προτεραιότητα στην ορθή οικονομική ενίσχυση όλων των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σχετική ερώτηση προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το υπουργείο Μεταναστευτικής πολιτικής κατέθεσε πρόσφατα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς.

Θεόδωρος Γ. Κωστής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-diarkhs-kataspatalhsh-konduliwn-tou-upetha-gia-tous-lathrometanastes-adun#ixzz5CwQDUBuR

Exit mobile version