Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καμαρώστε τους… πατριώτες Σύριζα-ΑΝΕΛ: “Σαχλαμάρα να σηκώνεις την Ελληνική Σημαία μπροστά στον Τούρκο”!

Καμαρώστε τους... πατριώτες Σύριζα-ΑΝΕΛ: “Σαχλαμάρα να σηκώνεις την Ελληνική Σημαία μπροστά στον Τούρκο”!

Μάταια αναμένει η ελληνική κοινή γνώμη από την κυβέρνηση να διαψεύσει τους τουρκικούς ισχυρισμούς περί υποστολής και υφαρπαγής της Σημαίας μας από ελληνικό έδαφος. Αντ’ αυτού, οι εκπρόσωποι του κομμουνιστικού προτεκτοράτου σπεύδουν με δηλώσεις τους να στηλιτεύσουν τους Έλληνες Πατριώτες που έχουν το… απύθμενο θράσος να υψώνουν τη Σημαία, προκαλώντας την οργή των Τούρκων!

Αυτό ακριβώς δήλωσαν μιλώντας στα ελεγχόμενα από τους ίδιους μέσα ενημέρωσης, ο υφυπουργός Εξωτερικών Γ. Αμανατίδης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα, Ν. Ξυδάκης. «Η δημιουργία της έντασης, αυτή τη στιγμή, δεν ωφελεί κανέναν. Ο καθένας δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, ούτε στο εσωτερικό ούτε πουθενά αλλού!», επισήμανε με έμφαση ο πρώτος. Ποιος είναι όμως αυτός ο οποίος συνιστά μετ’ επιτάσεως τον συμμορφωτισμό στις απαιτήσεις και οδηγίες της κομμουνιστικής πολιτικής ηγεσίας;

Είναι ο εκπρόσωπος της αντεθνικής κυβέρνησης ο οποίος λίγους μήνες πριν συνόδευσε τον Ερντογάν στη Θράκη και άκουσε τον άκουσε δίχως την παραμικρή αντίδραση να απευθύνεται προς τους μειονοτικούς, λέγοντάς τους ότι «η μητέρα Τουρκία δεν θα σας ξεχάσει και σ’ αυτό θα συμβάλλουν και οι 4 δικοί μας που βρίσκονται στο ελληνικό κοινοβούλιο»!

Ακόμη πιο οξύς εμφανίστηκε ο κομμουνιστής Ξυδάκης, ο οποίος ισχυρίστηκε ούτε λίγο ούτε πολύ πως οι προκλήσεις της ελληνικής πλευράς είναι εκείνες που προκαλούν την δικαιολογημένη αντίδραση των Τούρκων, γεγονός που συμβάλλει αρνητικά στην διασφάλιση ενός κλίματος ειρήνης και αλληλεγγύης στο Αιγαίο. Για του λόγου το αληθές, ιδού οι δηλώσεις Ξυδάκη:

«Δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχει συμβεί ακόμη. Καλό είναι να μην κλιμακώνουμε εμείς τις προκλήσεις σε μία εποχή που έχουμε ένταση και καλό είναι να απαντούμε σοβαρά και σθεναρά στις προκλήσεις της άλλης πλευράς. Αυτή είναι η γενική γραμμή. Να μην φτάσουμε πάλι στη δεκαετία του ’90 που έκαναν πολιτική συνόρων οι κοινοτάρχες και φθάσαμε στο θλιβερό επεισόδιο των Ιμίων»! Και συνέχισε σε ακόμη υψηλότερο τόνο: «είναι ελληνικό το έδαφος, αλλά πρέπει να είμαστε σε μία γραμμή καταλαγής και ηρεμίας. Υπάρχει μια σκιά, υπάρχει ένα “γκριζάρισμα” από πλευράς των Τούρκων. Το να προκαλούμε με λεονταρισμούς, οι οποίοι δεν μπορούν να υποστηριχθούν από αυτόν που το ξεκινάει… Οποιοσδήποτε βάλει μια σημαία μετά θα σηκωθεί και θα φύγει και μετά θα πρέπει να πάει το ελληνικό κράτος και ο στρατός και να συμμαζέψει τις σαχλαμάρες. Δεν είναι να παίρνεις μια σημαία και να την κουνάς στα μάτια του Τούρκου και μετά να σηκώνεσαι να φεύγεις και να τρέχει η ακταιωρός και η φρεγάτα»!

Σαχλαμάρα δηλαδή να υψώνουν τα ελληνόπουλα την Ελληνική Σημαία στη γη των πατέρων τους, σύμφωνα με τον αμερικανοκομμουνιστή Ξυδάκη. Γι’ αυτό το λόγο, περιποιούν Τιμή για τη Χρυσή Αυγή οι κατά καιρούς ύβρεις του συγκεκριμένου απόβλητου της Σοβιετίας κατά του Κινήματός μας.

Επιπλέον δε, για να είμαστε ξεκάθαροι με τους εθνομηδενιστές Σύριζα-ΑΝΕΛ, θεωρούμε δείγμα εθνικής υγείας να νιώθουν Εθνικά Υπερήφανοι και Αξιοπρεπείς οι νέοι μας, εν αντιθέσει προς κοινούς πολιτικάντηδες οι οποίοι μπουγελώνονται με νερά και καφέδες από συντρόφια τους στην πλατεία Συντάγματος και παριστάνουν ότι… βρέχει!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kamarwste-tous-patriwtes-suriza-anel-sachlamara-na-shkwneis-thn-ellhnikh-sh#ixzz5CwUB8cpS

Exit mobile version