Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η αμοιβή των Αμερικανών στον Ερντογάν για την στήριξη των σιωνιστικών βομβαρδισμών στη Συρία: Νέες γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο!

Η αμοιβή των Αμερικανών στον Ερντογάν για την στήριξη των σιωνιστικών βομβαρδισμών στη Συρία: Νέες γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο!

Μια ακόμη γκρίζα ζώνη έχουμε από χθες στο Αιγαίο μετά την ύψωση Ελληνικών Σημαιών σε βραχονησίδες πέριξ των Φούρνων από τρεις περήφανους νέους, την πρόκληση Γιλντιρίμ και τον αποκλεισμό της περιοχής από το Ελληνικό Λιμενικό.

22 χρόνια μετά την τραγική νύχτα των Ιμίων όπου έπεσαν υπέρ Πίστεως και Πατρίδος ο Αντιπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, ο αντιπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος και ο Σημαιοφόρος Έκτορας Γιαλοψός, δημιουργούνται νέες γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο και αμφισβητείται η εδαφική μας ακεραιότητα από τους τούρκους.

Η ελλαδική εγχώρια εθνομηδενιστική κυβέρνηση των ραγιάδων αντί να δώσει μια αποφασιστική απάντηση τους προκλητικούς τούρκους που αμφισβητούν την εθνική μας κυριαρχία σε βραχονησίδες που βρίσκονται δίπλα στους Φούρνους (!), συμπεριφέρεται ως άλλος Πάγκαλος που πρότεινε να πούμε πως την Σημαία από τα Ίμια την πήρε ο… αέρας!

Έτσι, αντί να υψώσει περήφανα την Ελληνική Σημαία σε κάθε βραχονησίδα που εποφθαλμιούν οι “καλοί γείτονες”, αποκλείει την περιοχή με το Λιμενικό και απαγορεύει σε Έλληνες πολίτες να προσεγγίσουν Ελληνικό έδαφος!

Οι “φίλοι” μας οι αμερικάνοι από την άλλη, τι πράττουν; Μα φυσικά διατηρούν προκλητική ουδετερότητα, όπως ομολόγησε ξανά και ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ ή αλλιώς κάνουν πλάτες στην επιθετικότητα των τούρκων.

Αυτή είναι εξάλλου και η αμοιβή των ΗΠΑ στον Ερντογάν που στήριξε τους σιωνιστικούς βομβαρδισμούς κατά του Άσσαντ και του Συριακού Έθνους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-amoibh-twn-amerikanwn-ston-erntogan-gia-thn-sthrijh-twn-bombardismwn-sth#ixzz5CwV73ROp

Exit mobile version