Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέες προκλήσεις Χακάν Τσαβούσογλου από την κατεχόμενη Κύπρο: Μίλησε ξανά για «τούρκους» στην Ελλάδα

Νέες προκλήσεις Χακάν Τσαβούσογλου από την κατεχόμενη Κύπρο: Μίλησε ξανά για «τούρκους» στην Ελλάδα

Πατώντας, για μια ακόμη φορά, πάνω στην πλήρη ανυπαρξία δυναμικής Εθνικής πολιτικής από τους εγχώριους πολιτικάντηδες του «Συνταγματικού τόξου», ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας Χακάν Τσαβούσογλου, ευρισκόμενος στην κατεχόμενη Κύπρο, προέβη σε νέες προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας, χωρίς φυσικά να… ξεχάσει να αναφερθεί στην μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη.

Συγκεκριμένα, ο γεννημένος και μεγαλωμένος στην Ελλάδα Τσαβούσογλου, μίλησε και για τους «τούρκους στην Ελλάδα», αναφερόμενος στους μουσουλμάνους της Θράκης και «μασώντας την καραμέλα» ότι, ενώ το εισόδημα στην Ελλάδα είναι στα 27.000 δολάρια, στην Δυτική Θράκη είναι περίπου 2.500 δολάρια, και λέγοντας ότι «τα αδέρφια μας δίνουν μια σημαντική μάχη».

Ο ανιστόρητος Τσαβούσογλου, για τον οποίο είναι πολύ βολικό να «τσουβαλιάζει» όλη την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης και να την παρουσιάζει ως τουρκική, θα έπρεπε να ξέρει ότι το βιοτικό επίπεδο των μουσουλμάνων στην Ελλάδα είναι υψηλό. Σίγουρα, πολύ πιο υψηλό από τους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου και της Τενέδου, οι οποίοι ενώ κατά την περίοδο της σύναψης της Συνθήκης της Λωζάννης ήσαν πάνω από 200.000, σήμερα μετά βίας ξεπερνούν όλοι μαζί τους 1.000.

Γι’ αυτό και η οποιαδήποτε αναφορά του για τα δήθεν «δεινά» που υφίστανται οι μουσουλμάνοι στην Δυτική Θράκη (και οι οποίοι παρόλα αυτά αυξάνονται αριθμητικά) τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα.

Πώς, όμως, να μην συμβαίνει αυτό, όταν οι μουσουλμάνοι βουλευτές του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Κοινοβουλίου συναγελάζονται με το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή και τον ψευδομουφτή και η ίδια η κυβέρνηση φροντίζει, με την παρουσία κυβερνητικού στελέχους της, να «νομιμοποιεί» πολιτικά το τουρκόφιλο μόρφωμα του DEB;

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταγγέλλει την συνεχιζόμενη παθητική στάση της Ελληνικής κυβέρνησης και των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης απέναντι στην συνεχιζόμενη τουρκική προκλητικότητα, η οποία ασφαλώς και υποδαυλίζει το θράσος και τον επεκτατισμό της γειτονικής χώρας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nees-proklhtikes-dhlwseis-tsabousoglou-apo-thn-katechomenh-kupro.-milhse-ja#ixzz5D1gnur6E

Exit mobile version