Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα προκλητική δήλωση συριζαίου βουλευτή: «Μας ντροπιάζει η ανάρτηση της Ελληνικής Σημαίας σε βραχονησίδες»!

Παίρνοντας την σκυτάλη του εθνομηδενισμού, του ενδοτισμού και της δειλίας από τον (άλλο) ανεκδιήγητο βουλευτή και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Ξυδάκη, ένας ακόμη βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος ξεπέρασε κάθε όριο στην απεγνωσμένη προσπάθεια να… καυτηριάσουν την γενναία πράξη των τριών Ελλήνων να βάλουν την Ελληνική Σημαία σε βραχονησίδα των Φούρνων.

Ο λόγος για τον εθνικά απαράδεκτο βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βέττα, ο οποίος αναφερόμενος στις σημαίες που ύψωσαν τρεις νέοι Έλληνες σε βραχονησίδες του Ικάριου Πελάγους –σε Ελληνικό έδαφος, δηλαδή-, υποστήριξε ότι αυτό «μας ντροπιάζει…».

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Φθιώτιδας του κυβερνώντος κόμματος ρωτήθηκε στον Σκάι για το περιστατικό στους Φούρνους και, δείχνοντας το πώς αντιλαμβάνονται το περιεχόμενο του «νέου Πατριωτισμού» οι εθνομηδενιστές (και) του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε ανερυθρίαστα αυτήν την απάντηση: «Νομίζω ότι αυτό μας ντροπιάζει και δημιουργεί πραγματικά εξαιρετικής φύσεως προβλήματα. Η χώρα, ξέρετε, κυβερνιέται. Έχει εξωτερική πολιτική, έχει θεσμούς».

Αυτό, δηλαδή, το αυτονόητο που έπρεπε να κάνει η κυβέρνηση, αλλά δείλιασε, το έκαναν τρία νέα γενναία Ελληνόπουλα, να σηκώσουν την Ελληνική Σημαία σε Ελληνικό έδαφος. Αντ’ αυτού, με το γνωστό θράσος που διακατέχει τους εθνομηδενιστές, ο Βέττας δήλωσε ότι μια τέτοια πράξη «μας ντροπιάζει», για να ψελλίσει στην συνέχεια διάφορες φαιδρές δικαιολογίες για την «χώρα» που «κυβερνιέται», την «εξωτερική πολιτική» και τους «θεσμούς».

Όμως,αυτοί ακριβώς που «κυβερνούν την χώρα», ασκούν «εξωτερική πολιτική» και εκπροσωπούν τους «θεσμούς» είναι που θα πρέπει να ντρέπονται (εάν βεβαίως μπορούν να νιώσουν πια αυτό το αίσθημα μετά τα αναρίθμητα αισχρά ψέματα που είπαν προς τον Ελληνικό Λαό προκειμένου να έρθουν στην εξουσία), αφού… κατόρθωσαν (κι αυτοί) να μετατρέψουν σε «γκρίζα ζώνη» αναμφισβήτητα μέρη της Ελληνικής Επικράτειας.

Αλλά ποιος έχασε την ντροπή σ’ αυτήν την Χώρα για να την βρουν τα πρώην ορφανά του Μαρξ και νυν υιοθετημένα από τους διεθνείς τοκογλύφους, την Μέρκελ και τις ΗΠΑ;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-proklhtikh-dhlwsh-surizaiou-bouleuth-mas-ntropiazei-h-anarthsh-ths-ellh#ixzz5D2zj5CUQ

Exit mobile version