Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με μια χαλκευμένη δημοσκόπηση ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να παρουσιάσει δήθεν μεταστροφή των Ελλήνων για το Μακεδονικό

Με μια χαλκευμένη δημοσκόπηση ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να παρουσιάσει δήθεν μεταστροφή των Ελλήνων για το Μακεδονικό

Οι Συριζαίοι εθνομηδενιστές νομίζουν προφανώς ότι είναι ιδιοφυΐες στην προπαγάνδα και επιχειρούν με καταγέλαστες και χαλκευμένες δημοσκοπήσεις να πείσουν μάταια τον Ελληνικό λαό ότι η συμφωνία της προδοσίας με τους Σκοπιανούς είναι αποδεκτή από την κοινωνία.

Παραμένοντας ακόμα θορυβημένοι από τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και από όλες τις δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν καθολική αντίθεση των Ελλήνων στην επερχόμενη προδοσία, οι Συριζαίοι με μια μαϊμού δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Κούλογλου προσπαθούν να κάνουν το άσπρο – μαύρο!

Έτσι το γνωστό TVXS δημοσίευσε δημοσκόπηση της Palmos Analysis σύμφωνα με την οποία το 71% των ερωτηθέντων επιθυμεί μια κοινά αποδεκτή λύση με τα Σκόπια έναντι όλων, ενώ βγάζει και ένα 57% που δήθεν συμφωνεί με σύνθετη ονομασία και θα ισχύει έναντι όλων, σλαβόφωνη και αμετάφραστη, συνοδευόμενη από αλλαγή του Συντάγματος των Σκοπίων.

Και μετά ξύπνησαν… Αυτά τα προδοτικά και κατά φαντασίαν ποσοστά δεν ισχύουν ακόμα και αν η δημοσκόπηση γινόταν στην Κουμουνδούρου!

Οι Συριζαίοι έχουν μεγάλη πρεμούρα να υπηρετήσουν τις επιταγές του ΝΑΤΟ και της Μέρκελ για άμεση ένταξη και συμφωνία με τα Σκόπια και νομίζουν ότι με αυτά τα μεγαλειώδη ψέμματα θα κοροϊδέψουν τους Έλληνες.

Επαναλαμβάνουμε την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής: ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Το όνομα της Μακεδονίας ανήκει στους Έλληνες και δεν παραχωρείται! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chalkeumenh-dhmoskophsh-makedoniko#ixzz5D30AkpCJ

Exit mobile version