Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραλήρημα κατά Χρυσής Αυγής στο Star: 8 ψέμματα σε 2 λεπτά! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Το δελτίο ειδήσεων του star – σε ένα ακόμη ρεσιτάλ ψευδολογίας – παρουσίασε ένα συκοφαντικό ρεπορτάζ με αφορμή την συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη σε τουρκικό κανάλι. Μέσα σε 2 λεπτά, τα παπαγαλάκια της παραπληροφόρησης κατάφεραν να πουν 8 φορές ψέμματα!

Ψέμμα 1ο: “Αγιογραφία του Ηλία Κασιδιάρη από την τουρκική τηλεόραση” – Στην πραγματικότητα, το σχετικό ρεπορτάζ είναι μία συρραφή από τις χρυσαυγειάδες των καναλιών της περιόδου 2013-14 με συνεχείς αναφορές στις διώξεις κατά του Κινήματος και στις στημένες σε βάρος μας κατηγορίες.

Ψέμμα 2ο: “Δεν έγινε αναφορά στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα” – Στην πραγματικότητα, η δολοφονία Φύσσα και άλλες υποθέσεις πάνω στις οποίες στήθηκε η σκευωρία αποτελούν κύριο μέρος του συγκεκριμένου ρεπορτάζ.

Ψέμμα 3ο: “Το αφιέρωμα γίνεται σε μία περίεργη συγκυρία” – Στην πραγματικότητα ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δίνει συνεχώς συνεντεύξεις σε όλα τα ξένα δίκτυα από το 2012 (Russia Today, Al Jazeera, στο TRT και σε ιδιωτικά κανάλια της τουρκίας). Ειδικά οι τούρκοι παρακολουθούν πολύ στενά την άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Ψέμμα 4ο και 5ο: “Ο δημοσιογράφος ξέχασε να ρωτήσει για τα τάγματα εφόδου”, ενώ λίγο αργότερα: “Η πιο δύσκολη ερώτηση αφορούσε επιθέσεις σε μετανάστες”.

Ψέμμα 6ο: “Ο Κασιδιάρης ξέχασε τους πύρινους λόγους του κατά του Ερντογάν” – Στην πραγματικότητα, μεγάλο κομμάτι της συνέντευξης αφορούσε την τουρκική προκλητικότητα, αλλά και την πολεμική μας κατά των πρακτόρων του Ερντογάν μέσα στη βουλή. Τα σχετικά αποσπάσματα κόπηκαν στο μοντάζ της τουρκικής τηλεόρασης.

Ψέμμα 7ο: “Ο Κασιδιάρης ήταν μες στην ευγένεια στο βίντεο του TRT” – Στην πραγματικότητα, οι βουλευτές μας είναι ευγενείς ΠΑΝΤΑ, αρκεί να αντιμετωπίζονται με ανάλογη ευγένεια από τον συνομιλητή τους.

ΨΕΜΜΑ 8ο: “Ο Κασιδιάρης απαντούσε ό,τι ήθελε” – Στην πραγματικότητα, ο εκπρόσωπός μας έπρεπε να απαντάει ό,τι ήθελαν τα παπαγαλάκια του star και τα αφεντικά τους! Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη…

Διαβάστε επίσης: Τουρκική τηλεόραση σε πανικό: “Ποιος θα σταματήσει την Χρυσή Αυγή;” – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epicheirhsh-paraplhroforhshs-apo-ta-egchwria-kanalia-ths-diaplokhs#ixzz5D30XR2Bx

Exit mobile version