Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Eπειδή η κατάντια και η ξεφτίλα της Ελλάδας λόγω της ανθελληνικής συγκυβέρνησης και των υπολοίπων προδοτικών αποκομμάτων έχει πιάσει πάτο και επειδή οι προσπάθειες σπίλωσης του ονόματος της Χρυσής Αυγής είναι άκαρπες, μιας που το Εθνικιστικό Κίνημα εκφράζει αυτά που πιστεύει και θέλει ο κάθε Έλληνας, ένα έχω να πω μόνο: Εκλογές εδώ και τώρα! Εκλογές για να δούνε την δυναμική της Χρυσής Αυγής και των πραγματικών Ελλήνων. Έχουν τα κότσια όμως; Δεν τα έχουν γιατί ξέρουν ότι θα κατακρημνιστούν πολιτικά.

Ιορδάνης

Λαθρομετανάστες κατέλαβαν την πλατεία Σαπφούς στην Μυτιλήνη και άρχισαν τις προσευχές στον Αλλάχ! ΒΙΝΤΕΟ

Λέει ο Καμμένος πως οποιοσδήποτε σηκώσει την Ελληνική Σημαία θα πρέπει να την υπερασπιστεί με το αίμα του. Απ΄ ότι καταλαβαίνουμε κανείς τους εκεί στην συγκυβέρνηση δεν έχει το παραμικρό σθένος να υπερασπιστεί την Ελληνική Σημαία όπου και αν αυτή κυματίζει. Γιατί η Ελληνική Σημαία κύριε πανοκαμμένε κυματίζει και στην Ελληνική Βουλή, αλλά δεν θυμόμαστε πότε ήταν η τελευταία φορά που αυτό το κτίριο θέσπισε ή ψήφισε κάτι υπέρ του Έθνους και της Πατρίδας. Την Ελληνική Σημαία που κυματίζει στην Βουλή δεν την υπερασπίζεσαι ψηφίζοντας μνημόνια και εκχωρώντας Εθνική Κυριαρχία. Κοινώς, μας λέτε αυτό που ήδη μας είναι γνωστό, πως είστε ανίκανοι να υπερασπιστείτε την Ελλάδα και καλά θα κάνετε να φύγετε όσο είναι καιρός, αυτοεξοριστείτε στις Βρυξέλλες, στην Βίεννη, στην Βενεζουέλα!

Γεωργία Σ.

Τα Ίμια είναι Ελληνικά: Υποβρύχια, φρεγάτες και Ειδικές Δυνάμεις να τα περιφρουρούν! ΒΙΝΤΕΟ

Δεν σε λένε Περιστέρα, καημένε Έλληνα πτυχιούχε, να βγαίνει ΦΕΚ ότι προσλαμβάνεσαι στο Πολυτεχνείο, σε κάποιο νοσοκομείο, σε κάποιο σχολείο, σε κάποιο παιδικό σταθμό. Τι κι αν οι γονείς σου με μεγάλο κόπο μάζεψαν τα χρήματα για τις σπουδές σου, τι κι αν εσύ έβγαλες τα μάτια σου πάνω από τα βιβλία, δεν είσαι άξιος, όχι! Σε αυτήν την χώρα είναι άξιοι μόνο όσοι έχουν τα μέσα και όσοι είναι οι αυλικοί των προδοτών.

Πέτρος Κ.

Στην υιοθεσία παιδιών από ζευγάρια ομοφυλοφίλων προχωρούν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Σαφής η συνενοχή των κομμάτων του «Συνταγματικού τόξου»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-19-apriliou-2018#ixzz5D8HkKhZK

Exit mobile version