Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απίστευτο! Λαθρομετανάστες αποβιβάστηκαν μόνοι τους σε παραλία και το Λιμενικό ειδοποίησε ΜΚΟ για να τους παραλάβει…

Απίστευτο! Λαθρομετανάστες αποβιβάστηκαν μόνοι τους σε παραλία και το Λιμενικό ειδοποίησε ΜΚΟ για να τους παραλάβει…

Για να γίνει ευρύτερα αντιληπτό το πόσο «ξεχαρβαλωμένη» είναι η κατάσταση στα χερσαία και θαλάσσια σύνορα της Χώρας, με την λαθρομετανάστευση να είναι εντελώς ανεξέλεγκτη, η είδηση που ακολουθεί είναι ενδεικτική της όλης κατάστασης.

Εκτός από τη μεταφορά λαθρομεταναστών από σκάφη του Λιμενικού Σώματος και της FRONTEX δεκάδες είναι οι παράνομοι αλλοδαποί, οι οποίοι καταφθάνουν μόνοι τους στις παραλίες νησιών του ανατολικού Αιγαίου. Αυτό έγινε και το πρωί της Τετάρτης, όταν τουλάχιστον 60 λαθρομετανάστες αποβιβάστηκαν μόνοι τους στην περιοχή Καταρράκτη Χίο.

Για την αποβίβασή τους, οι οποίοι πέρασαν στα Εθνικά Χωρικά Ύδατα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί,  απλά ειδοποίησε το Λιμεναρχείο Χίου μια ΜΚΟ, η οποία ανέλαβε τα περαιτέρω.

Οι διάφορες ΜΚΟ, λοιπόν, φαίνεται ότι υποκαθιστούν πλήρως το λιμενικό ως προς την αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών που έρχονται παράνομα στην Ελλάδα. Λειτουργώντας ως κράτος εν κράτει δείχνουν το μοντέλο διαχείρισης του λεγόμενου «προσφυγικού» με έναν τρόπο, ο οποίος υπό άλλες συνθήκες θα ήταν κωμωδία.

Από την στιγμή, όμως, που πρόκειται για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, ένα τέτοιο συμβάν ενισχύει ακόμη περισσότερο την πεποίθηση ότι είναι οι ίδιες οι Αρχές αυτού του Τόπου που φροντίζουν να διαλαλούν παντού ότι η λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα είναι όχι μόνο μια πανεύκολη υπόθεση, αλλά και επιθυμητή γι’ αυτούς που διαφεντεύουν και κρατούν στα χέρια τους τις τύχες τις Πατρίδας και του Λαού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apisteuto-lathrometanastes-apobibasthkan-monoi-tous-se-paralia-kai-to-limen#ixzz5D9lYfdpb

Exit mobile version