Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Στην πλατεία Σαπφούς στην Μυτιλήνη συγκεντρώθηκαν Ισλαμιστές λαθρομετανάστες κυρίως Αφγανοί και Πακιστανοί και άρχισαν να προσεύχονται στον Αλλάχ, έστησαν σκηνές και κάπνισαν χασίς. Δίκαια η αγανάκτηση των κατοίκων για την πορεία, συγκέντρωση και προσευχή των Ισλαμιστών. Είχαν την επιλογή στις τελευταίες εκλογές να ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή και να μείνει το νησί τους καθαρό από τους λαθρομετανάστες. Προτίμησαν σαν αριστεροί και κυρίως προοδευτικοί πολίτες να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και τώρα η Λέσβος είναι ένα άθλιο στρατόπεδο λαθροϊσλαμιστών. Οι δήθεν πρόσφυγες παίρνουν 450 Ευρώ επίδομα το μήνα και οι ντόπιοι άνεργοι ψάχνουν για φαγητό στα σκουπίδια, έξω από τα hot spot. Όσο για τις γιαγιάδες της Λέσβου που διεκδικούσαν και Νόμπελ Ειρήνης για την φιλευσπλαχνία στους πρόσφυγες, τώρα αντί για Νόμπελ πέφτουν θύματα κλοπών και βανδαλισμών των περιουσιών τους από αυτούς. Στις εκλογές που θα γίνουν η λύση είναι η Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Μαρίνα Π., Οικονομολόγος

Νέο δόγμα Π. Καμμένου: Από το «κανένας Τούρκος σε νησί του Αιγαίου» στο «καμία Ελληνική Σημαία σε νησί του Αιγαίου»!

O Πανοκαμμένος, επιτέλους μας είπε και κάτι σωστό και αληθές. Ότι έχουμε ακήρυχτο πόλεμο με την Τουρκία από το 1974. Κοινώς δηλαδή μας λέει ότι η Τουρκία πήρε αέρα και μας το παίζει καμπόσα στο Αιγαίο από τότε που έχουμε “δημοκρατία”! Δηλαδή από τότε που έχουμε ανίκανους πολιτικάντηδες σε αυτόν τον τόπο, οι οποίοι στάθηκαν ανάξιοι των καιρών τους να δώσουν μια και οριστική απάντηση στην τουρκία. Απλώς αρκέστηκαν στις επικύψεις στους οθωμανούς λες και είχαμε οθωμανική αυτοκρατορία!

Βασίλης

Διευθύντρια του ιδρύματος Σόρος για τους «πρόσφυγες», η ξαδέρφη του Κ. Μητσοτάκη

Καλή η μπίζνα με τους λαθρομετανάστες, έχει πλουτίσει και η κουτσή Μαρία από αυτήν. Ξαδέρφια, θείοι, αδερφές όλοι τους! Έτσι και η ξαδερφη του Μητσοτάκη, η οποία πέρα από αλληλέγγυα ήταν και αυτή βουλευτής. Τι λέει ο λαός; Ότι δυο τζάκια κυβερνούνε την Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια; Ε, δεν έχει και άδικο ειδικά αν σκεφτείς ότι η Λυμπεράκη ήταν βουλευτής του «Ποταμιού». Όποιο προδοτικό κόμμα και αν ψηφίσουμε πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι από κάτω κρύβονται κουμπαριές και οικογενειοκρατεία. Μόνο Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Στέλλα

Γιατί ο Ερντογάν προχωρά σε πρόωρες εκλογές;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-20-apriliou-2018#ixzz5D9nAOuga

Exit mobile version