Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΛΑΜ: Πρόταση για ονομασία οδού στην Πάφο προς τιμή του Γ. Μπαλταδώρου

ΕΛΑΜ: Πρόταση για ονομασία οδού στην Πάφο προς τιμή του Γ. Μπαλταδώρου

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Πάφου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, Μιχάλης Μιχαήλ απέστειλε στον Δήμαρχο και τα υπόλοιπα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου θέματα για να εγγραφούν προς συζήτηση στην επόμενη συνεδρίαση της ολομέλειας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πιο συγκεκριμένα, το ένα θέμα αφορούσε ζητήματα διαφάνειας και το άλλο μια συμβολική κίνηση προς τιμή του Σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου.

Ακολουθεί αυτούσια η επιστολή του συναγωνιστή Μ. Μιχαήλ:

Κύριε Δήμαρχε, Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Θέματα για εγγραφή στην επόμενη ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου για συζήτηση, ενημέρωση και λήψη απόφασης. Για σκοπούς διαφάνειας, θεωρώ πως το Δημοτικό Συμβούλιο και κατ’ επέκταση οι Δημότες της πόλης μας, πρέπει να ενημερωθούν για το οικονομικό κόστος των 2 τελευταίων αποστολών αντιπροσωπείας του Δήμου Πάφου στο εξωτερικό και τα ποσά που δαπανήθηκαν για αυτά.

Ονομασία οδού εντός των Δημοτικών Ορίων Πάφου που θα φέρει το όνομα του αδικοχαμένου νέου πιλότου της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας μας, Γεωργίου Μπαλταδώρου, που είναι το τελευταίο θύμα στον ακήρυχτο ελληνοτουρκικό πόλεμο, ως ελάχιστος φόρος τιμής που μπορούμε να αποδώσουμε ως Δημοτική Αρχή.

Με εκτίμηση

Μιχάλης Μιχαήλ, Δημοτικός Σύμβουλος Πάφου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

elamcy.com

 

Exit mobile version