Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρία χρόνια «Δίκη Χρυσής Αυγής»: Η σκευωρία που ρεζίλεψε ένα ολόκληρο πολιτικό κατεστημένο

Share

Τρία χρόνια «κλείνει» σήμερα η περιβόητη «δίκη της Χρυσής Αυγής» που αν μπορούσαν τα κόμματα του αμαρτωλού κατεστημένου θα την έφταναν μέχρι και την… εφηβεία, προκειμένου να διατηρούν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα υπό το στίγμα των έωλων κατηγοριών.

Αυτή την περίοδο η ακροαματική διαδικασία βρίσκεται στο σημείο των λεγόμενων «αναγνωστέων εγγράφων», η οποία δεν αποδίδει τίποτα επί της ουσίας, παρά τα περί του αντιθέτου θρυλούμενα από διάφορες ιστοσελίδες που διαστρεβλώνουν τα γεγονότα και – κυρίως – τα ίδια τα αναγνωστέα έγγραφα, προκειμένου να βγάζουν συγκεκριμένα, δικά τους συμπεράσματα. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι η πραγματικότητα σχετικά με την συγκεκριμένη δίκη μεταδίδεται από την σελίδα μας και μόνο.

Επ’ ευκαιρία, λοιπόν, της «επετείου» αυτής επιλέξαμε κάποια… highlights από τα όσα έχουν λάβει χώρα στην δίκη για να αντιληφθείτε το μέγεθος της σκευωρίας:

Ψευδομάρτυρας Δ και… γαλάζια φυλή:

«Μ: Ιδεολογικά η Χρυσή Αυγή καπηταλεύτηκε (σ.σ. κι όμως έτσι το είπε) τον Εθνικισμό. Τα βιβλία που μας έδιναν έλεγαν για την γαλάζια φυλή. Καπηταλεύτηκαν (σ.σ. όντως έτσι το είπε) τον Εθνικισμό». (γέλια μέσα στην αίθουσα)

Δ: Κύριε, τι είναι η γαλάζια φυλή; Μπορείτε να μου πείτε τι είναι η γαλάζια φυλή;

Μ: Η γαλάζια φυλή είναι ο εθνικοσοσιαλισμός».

Και για όσους νόμισαν ότι ο μάρτυρας μπορεί να έκανε κάποιο λάθος εκ παραδρομής, ακολούθησε νέα ερώτηση επί του θέματος από άλλον συνήγορο υπεράσπισης:

Δ: Αυτά περί γαλάζιας φυλής, μήπως εννοούσατε άλλου χρώματος κύριε μάρτυρα φυλή; Ή επιμένετε στην αρχική σας δήλωση; Διότι με ενδιαφέρει.

Μ: Επιμένω.

Δ: Ευχαριστώ».

Κατασκευασμένες καταθέσεις – κατασκευασμένο κατηγορητήριο:

Πακιστανοί μάρτυρες κατηγορίας

«Το πρώτο περιστατικό δεν το ξέρουμε. Δεν έχει συμβεί ποτέ. Ποτέ δεν μάθαμε να έχει γίνει κάτι τέτοιο και δεν το είπαμε στην κατάθεσή μας. Στο δεύτερο περιστατικό ήμασταν μέσα στο σπίτι. Όντως έπεσε ένα μπουκάλι και άρπαξε λίγη φωτιά που τη σβήσαμε αμέσως. Έξω από το σπίτι όμως, όχι μέσα. Δεν είδαμε ποιοι το κάνανε, ούτε πόσοι ήτανε. Δεν ξέρουμε αν ήταν η Χρυσή Αυγή, ούτε είπαμε ότι ήταν η Χρυσή Αυγή».

Δίκη Χρυσής Αυγής: Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ένας Νεοδημοκράτης, ένας Εβραίος και μία τρανσέξουαλ, «βαφτίστηκαν» από την Κλάπα, τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής!

«Φυτευτά» στοιχεία:

«Συγκεκριμένα, οι δύο αστυνομικοί εκτελώντας υπηρεσία σε ώρα που δεν υπήρχε κανένας χρυσαυγίτης στα γραφεία (αλλά στο σημείο βρίσκονταν σε εξέλιξη πορεία μελών του ΚΚΕ), εντόπισαν στο πεζοδρόμιο ένα κοντάρι που έμοιαζε ως ιστός σημαίας.

Αφού το μάζεψαν, το παρέδωσαν  σε συναδέλφους τους της Κρατικής Ασφάλειας οι οποίοι ήταν αρμόδιοι για τα περαιτέρω.

Εξεταζόμενοι λοιπόν στο ακροατήριο, οι εν λόγω δύο αστυνομικοί είπαν ότι το αντικείμενο που τους επιδεικνύεται στις φωτογραφίες της ΔΕΕ (ξύλινο κοντάρι με μεταλλική προσθήκη), ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ το οποίο βρήκαν και παρέδωσαν στους συναδέλφους τους της Κρατικής στις 13 Σεπτεμβρίου 2013!»

Ο μάρτυρας – κολλητός του Ερντογάν:

Απαξιώθηκε πλήρως μετά τη σημερινή συνεδρίαση ο ούτως ή άλλως φαιδρός κατήγορος της Χρυσής Αυγής, Ναΐμ Ελγαντούρ.

Προσκομίστηκαν πολλές φωτογραφίες που αποδείκνυαν την λατρεία του Ελγαντούρ για τον γιο του Ταγίπ Ερντογάν , Μπιλάλ, ο οποίος αποδεδειγμένα έκανε λαθρεμπόριο πετρελαίου με τον ISIS και χρηματοδοτούσε τους τζιχαντιστές. Συναντήσεις με τον ψευδομουφτή της Θράκης κλπ.

Επίσης, φωτογραφίες από τον λογαριασμό του στο facebook, που αποδείκνυαν την τουρκολαγνεία του, με αναρτήσεις τεράστιων τουρκικών σημαιών.

Είχε πάρει και μέρος σε διαδηλώσεις στην Κωνσταντινούπολη για την υποστήριξη του Ερντογάν μετά το πραξικόπημα!

Μαρτυρία ΒΟΜΒΑ: Ο ίδιος ο Δένδιας πήγε στο Κερατσίνι για να υποκλέψει τα βίντεο της υπόθεσης Φύσσα!

Νέα συγκλονιστικά ντοκουμέντα κατατέθηκαν σήμερα στο Εφετείο Αθηνών για τις πολιτικές παρεμβάσεις από τη Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου στις διώξεις κατά των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Στοιχεία που «κλειδώνουν» το Ειδικό Δικαστήριο για τον τότε πρωθυπουργό και την εγκληματική του συμμορία!

Πριν από λίγο κατέθεσε ο Χρήστος Χρηστίδης, ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου «Κατερίνα» επί της οδού Π. Τσαλδάρη 58 στο Κερατσίνι. Πρόκειται για το κατάστημα μπροστά στο οποίο έγινε η ανθρωποκτονία.

Ο μάρτυρας αποκάλυψε ότι το απόγευμα της μέρας μετά την ανθρωποκτονία (18-09-2013) επισκέφθηκε το κατάστημά του ο ίδιος ο Δένδιας μαζί με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας και τον ρώτησε αν έχει κάμερες. Ο Δένδιας αρκέστηκε στην προφορική διαβεβαίωση του καταστηματάρχη ότι οι κάμερες είναι ψεύτικες και αποχώρησε, χωρίς ποτέ κανένας αρμόδιος προανακριτικός υπάλληλος της αστυνομίας να προσέλθει στο κατάστημα και να διενεργήσει αυτοψία για το αν οι κάμερες έχουν καταγράψει υλικό ή όχι.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tria-chronia-dikh-chrushs-aughs-h-skeuwria-pou-rezilepse-ena-oloklhro-polit#ixzz5DETJ1JSM

Exit mobile version