Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο κομμουνιστής Βούτσης νομιμοποίησε με την παρουσία του βιβλίο για την «μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα!

Ο κομμουνιστής Βούτσης νομιμοποίησε με την παρουσία του βιβλίο για την «μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα!

Ο Βούτσης φρόντισε, τελικά, να «νομιμοποιήσει» τόσο με την παρουσία του όσο και με την ομιλία του, ένα βιβλίο το οποίο βρίθει εθνομηδενιστικών αναφορών, μια εκ των οποίων, όπως αυτή ακούστηκε σε συνέντευξη των δύο συγγραφέων, είναι και η αναγνώριση ύπαρξης «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα!

Τον ιδιαίτερο… ζήλο του Βούτση, για την παρουσία του στην εκδήλωση, φρόντισε να επιβεβαιώσει ένας εκ των κορυφαίων εθνομηδενιστών, ο Δημήτρης Ψαρράς, ο οποίος σε σχόλιό του στην φυλλάδα των συντακτών γράφει ότι «Ιδιαίτερη πολιτική σημασία είχε η ομιλία του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, ο οποίος δεν αρκέστηκε σε έναν τυπικό χαιρετισμό, αλλά ανέλυσε τους όρους με τους οποίους τίθεται το ζήτημα στη σημερινή συγκυρία και τις πιθανότητες για την επίτευξη μιας συμφωνίας».

Ο ίδιος ο Βούτσης, μιλώντας υποστήριξε, ανάμεσα σ’ άλλα, ότι «Πρέπει να τελειώνουν η σιωπή και οι τακτικισμοί πολιτικών ηγεσιών και δυνάμεων που αφήνουν ελεύθερο το πεδίο για να ακούγονται διχαστικοί αφορισμοί για «εθνομηδενιστές», για «προδότες» και «αγχόνες», για ανοικτές απειλές οργανώσεων ακόμα και απέναντι στους Έλληνες βουλευτές, τους πολιτειακούς παράγοντες, τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό εξωτερικών, ως μειοδότες και υπόλογους για εσχάτη προδοσία. Να αντιληφθούν όλοι ότι τέτοιες ακραίες συμπεριφορές δεν είναι απλά μια γραφική σύγχρονη έκδοση και εκδοχή της μετεμφυλιακής πατριδοκαπηλείας και της υστερικής εθνικοφροσύνης, αλλά αποτελούν –όπως αποδείχθηκε άλλωστε- το θερμοκήπιο για μια άκρως επικίνδυνη, νόθα επανανομιμοποίηση μέσα σε μερίδα τους λαού μας των φιλοφασιστικών, χρυσαυγίτικων αντιλήψεων. Αντίθετα, η απροκατάληπτη συζήτηση και η δημιουργική αντιπαράθεση πάνω σε ιστορικά τεκμηριωμένα γεγονότα και τις «αλήθειες» κάθε πλευράς βοηθάει στο να διαμορφωθεί ένας ευρύς ευνοϊκός συσχετισμός για λύσεις και συμφωνίες. Για να μην παραδώσουμε στα παιδιά μας επικίνδυνες εκκρεμότητες και μία διαχρονική αστάθεια στην περιοχή που θα προσδίδουν βεβαίως και μία ισχυρή αβεβαιότητα για το μέλλον της χώρας και του λαού μας»

Ώστε έτσι λοιπόν. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, που δεν συμφωνεί με την παραμικρή υποχώρηση στο ζήτημα του ονόματος της Μακεδονίας και έχει κάνει τα συνθήματα «ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ» και «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ» κομμάτι της ψυχής της, ουσιαστικά λοιδορείται από τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων. Ο εκπρόσωπος ενός εκ των κορυφαίων θεσμών της Χώρας ανέχεται την παρουσία μουσουλμάνων βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου σε ανθελληνικές εκδηλώσεις, θεωρεί ότι δεν είναι μείζον να θεωρούν Μητέρα Πατρίδα την Τουρκία και ο ίδιος «νομιμοποιεί» με την φυσική του παρουσία ένα βιβλίο που επί τω πλείστον ταυτίζεται με τις θέσεις των Σκοπίων και με θράσος μας κάνει μαθήματα πατριωτισμού!

Αν, πάντως, ως «χρυσαυγίτικες αντιλήψεις» θεωρεί το ιστορικό και πολιτικό περιεχόμενο των δύο προαναφερθέντων συνθημάτων, τον διαβεβαιώνουμε ότι αποτελεί μεγάλη Τιμή για εμάς να μας ταυτίζει με την ισχυρή λαϊκή θέληση, η οποία δεν επιδέχεται το ξεπούλημα της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς του Τόπου σε θρασύτατους σλάβους σφετεριστές.

Η παρουσία του Βούτση σ’ ένα βιβλίο γραμμένο από εθνομηδενιστική σκοπιά (όσο κι αν δεν του αρέσει η ορολογία) είναι ένα σαφές μέτρο σύγκρισης ανάμεσα στον Πατριωτισμό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και αυτόν τον Βούτση και των υπολοίπων του «Συνταγματικού τόξου». Οι λόγοι είναι κάτι παραπάνω από αντιληπτοί.

Βούτσης: Οι Έλληνες βουλευτές δεν είναι ανάγκη να έχουν Πατρίδα την… Ελλάδα! ΒΙΝΤΕΟ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-boutshs-nomimopoihse-telika-me-thn-parousia-tou-biblio-pou-milaei-gia-mak#ixzz5DEUnCgY5

Exit mobile version