Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: “Αγώνας για να πέσει και το τελευταίο Σοβιέτ”

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: “Αγώνας για να πέσει και το τελευταίο Σοβιέτ”

Από την ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στις 14 Απριλίου 2018

«Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα. Αφού παρ’ όλη την προσπάθεια των ανθελλήνων, των Εφιαλτών οι οποίοι επιβιώνουν στις μέρες μας, υπάρχουν ακόμα Έλληνες. Και ένας απ’ αυτούς, πετώντας σαν βέλος επάνω από τα γαλανά νερά του Αιγαίου έπεσε, δίνοντας την ζωή του για την Ελλάδα. Λίγες ώρες πριν λοιπόν, στην πατρογονική του γη, στην Θεσσαλία, θάφτηκε με τις πρέπουσες τιμές, ένα ξεχωριστό παλικάρι, ένας Σμηναγός της Πολεμικής μας Αεροπορίας, ο Γεώργιος Μπαλταδώρος. Άστραψε η ιστορία. Σε δέκατα του δευτερολέπτου ο Ήρωας πέρασε στην Αθανασία. Και βρέθηκε στα Ηλύσια Πεδία. Εκεί, μαζί με τον Ηλιάκη, τον Βλαχάκο, τον Γιαλοψό, τον Καραθανάση, όλους αυτούς που έχουν δώσει τη ζωή τους για να λένε ψέματα όλοι αυτοί οι δειλοί, που μας μιλούν για ελληνοτουρκική “φιλία”.

Και είναι… συγκινημένη (!) λέει η πολιτική ηγεσία του τόπου από τον θάνατο του Μπαλταδώρου. Ποιος; Ο Αλέξης Τσίπρας; Αυτός που έχει για σύμβουλό του έναν «κύριο» ονόματι Καρανίκα, ο οποίος είναι ολικός αρνητής στράτευσης; Έναν φυγόστρατο, ο οποίος για λόγους “ιδεολογίας” δεν έχει υπηρετήσει της Ένοπλες Δυνάμεις;»

Οι κομμουνιστές υπηρέτες των Αμερικανών

«…Και μιας και ζούμε στην εποχή της πληροφορίας και του διαδικτύου, θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά τη σκηνή του απαγχονισμού του Σαντάμ Χουσεΐν όταν οι Αμερικάνοι, όχι τυχαία, μετέδωσαν αυτήν την εικόνα σε ολόκληρο τον κόσμο, λέγοντας «κοιτάξτε τι θα πάθετε όλοι εσείς, όσοι είστε εναντίον μας». Και τι έκαναν; Έσπειραν θύελλες και θερίζουν καταιγίδες. Απ’ άκρη σ’ άκρη του κόσμου υπάρχει αντίσταση απέναντι στα σχέδιά τους. Και καθόλου τυχαία βέβαια. Τα γράψαμε, τα αναλύσαμε και με τα μέσα τα οποία διαθέτουμε, ενώ λίγες ημέρες πριν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έλεγε ότι θα φύγουνε πλέον από την Συρία διότι ηττήθηκε το Ισλαμικό Κράτος, ξαφνικά έγινε επίθεση με χημικά όπλα. Και ξαφνικά αμέσως μετά έγινε μια επίθεση με πυραύλους, η οποία όμως δεν είχε σημαντικό αποτέλεσμα και ούτε πρόκειται να έχει».

«Σκεφθείτε πού έχει καταντήσει η Πατρίδα μας. Αυτό το ανάξιο κράτος που θέλει να λέγεται ελληνικό είναι ξεκάθαρο ότι και σ’ αυτήν την τρομοκρατική ενέργεια που έγινε εναντίον της Συρίας, συμμετείχε ενεργά. Την Τετάρτη στο Ηράκλειο της Κρήτης σε ένα πολιτικό αεροδρόμιο, προσγειώθηκαν δύο αμερικανικά κατασκοπευτικά αεροπλάνα που είχαν λάβει μέρος και σε άλλη αποστολή και πριν τους βομβαρδισμούς του Ιράκ και του Αφγανιστάν. Ήταν προδιαγεγραμμένη λοιπόν η αποστολή τους και έγινε δύο ημέρες πριν τους βομβαρδισμούς της Συρίας. Και όλα αυτά τα κάνουν ποιοι; Μία κυβέρνηση η οποία αποτελείται από κομμουνιστές, τους αιώνιους προδότες όλων των καταστάσεων».

“Ελληνοποιούν” λαθρομετανάστες, Ξεχνούν τους Έλληνες των Σκοπίων

«Μετά τους προηγούμενους και οι σημερινοί προσπαθούν να ξεπουλήσουν ό,τι εθνικό απέμεινε κι έχουμε και την περίπτωση των προσφάτων δηλώσεων αυτού του τραγικού υπουργού Εξωτερικών που έχουμε, του Κοτζιά, ο οποίος συναντήθηκε με τον ομόλογο του Δημητρώφ στην Αχρίδα και μίλησαν για αλυτρωτισμό και από τις δύο πλευρές. Και τα είπαν πού; Σε μία πόλη πανάρχαια Ελληνική. Και βγήκε εκεί ο κύριος αυτός με το όνομα Δημητρώφ, να μας πει ότι κάνουμε αλυτρωτισμό. Ποιον αλυτρωτισμό; Είναι δεδομένο ότι ένα μεγάλο μέρος των Σκοπίων είναι μια σκλαβωμένη Ελληνική Πατρίδα. Και είναι δεδομένο επίσης ότι μέσα στο κράτος των Σκοπίων ζουν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, που δεν έχουν εθνικά δικαιώματα. Βγήκε πρόσφατα ο Σκουρλέτης να μας πει ότι έχουν δώσει αυτόν τον χρόνο κάπου 33.000 ελληνικές ταυτότητες σε λαθρομετανάστες και ποιος ξέρει πόσες άλλες έχουν σκοπό να δώσουν και πόσες έχουν δώσει στο παρελθόν, και την ίδια στιγμή δεν έχουν δώσει ούτε μια ελληνική ταυτότητα στους Έλληνες των Σκοπίων που είναι πολλές εκατοντάδες χιλιάδες».

Το τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης

«Εκλογές πρόσφατα στην Ουγγαρία. 50% το κόμμα του Βίκτορ Ορμπάν και το εθνικιστικό Jobbik 20%. Η εκδίκηση της Ιστορίας. Και ήταν το 1956 όταν ξεσηκώθηκε ο ουγγρικός λαός, μόλις 11 χρόνια μετά την εισβολή των σοβιετικών αρμά- των και της σκλαβιάς της σταλινικής σε ολόκληρη την Ανα- τολική Ευρώπη. Όταν οι μεγάλοι δημοκράτες τους πρόδωσαν και τους άφησαν βορά, μεταξύ άλλων και την Πολωνία. Έκαναν έναν ολόκληρο παγκόσμιο πόλεμο υποτίθεται για την ελευθερία της Πολωνίας. Κι όταν ήρθε η στιγμή της απελευθερώσεως, άφησαν την Πολωνία υπόδουλη στον Στάλιν. Αυτοί ήταν οι μεγάλοι υποκριτές. Το 1956 λοιπόν ο ουγγρικός λαός ξεσηκώθηκε. Κατέβασε το κόκκινο αστέρι από το κτίριο του κοινοβουλίου. Έριξε κάτω τα αγάλματα του Στάλιν. Και η συνέχεια; 3.000 σοβιετικά τανκς μπήκαν μέσα στην Ουγγαρία. Με χιλιάδες νεκρούς. Εκατοντάδες χιλιάδες έφυγαν πρόσφυγες στη Δύση. Και τι έκανε η δημοκρατική Δύση; Υποκριτικά σιώπησε.

Η Ιστορία όμως αλλάζει σελίδα. Έπεσε ο μπολσεβικισμός και έχασε αυτές τις εκλογές. Και ταυτόχρονα σε όλες τις χώρες της ανατολικής Ευρώπης. Στη Ρωσία πήραν στις προεδρικές εκλογές 11%, που την κυβερνούσαν 70 χρόνια. Στην Πολωνία δεν υπάρχει καν κομμουνιστικό κόμμα. Στη Γαλλία το πανίσχυρο κομμουνιστικό κόμμα που έφτανε 30 και 40% είναι στο 5% και λιγότερο. Στην Ιταλία τα ίδια. Στην Σλοβακία, παντού. Παντού, απ’ όπου πέρασε ο κομμουνισμός εξαφανίστηκε. Και υπάρχει σε μία χώρα, στη μοναδική χώρα που τον νίκησε σε μια πολεμική αναμέτρηση, στην Ελλάδα, που είναι το τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης, το οποίο θα αγωνιστούμε να πέσει και να ξαναγίνει η Ελλάδα Ελληνική».

Η θλιβερή Νέα Δημοκρατία και η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων

«Βγήκε τελευταία ο Αντώνης Σαμαράς κι έγραψε άρθρο στην «Καθημερινή». Πριν σχολιάσω τα εσωκομματικά τους, τα οποία δεν μας ενδιαφέρουν, μεταξύ άλλων είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για την οικονομική δυσπραγία, για τα Μνημόνια, ότι αυτός είχε δημιουργήσει ένα… success story (!), λες και δεν υπήρχε ανεργία, δεν υπήρχαν τα Μνημόνια όταν ήταν αυτός πρωθυπουργός. Το άρθρο του αυτό είχε μέγεθος μισή σελίδα, από την μεγάλου σχήματος σελίδα που έχει η εφημερίδα “Καθημερινή”. Δηλαδή περίπου 1000 λέξεις. Το μέγα εθνικό έγκλημα του ΣΥΡΙΖΑ αυτή την στιγμή είναι το Μακεδονικό. Ε, λοιπόν, σ’ αυτές τις 1000 λέξεις ο Σαμαράς δεν βρήκε να πει μία λέξη για την Μακεδονία. Αυτός, ο μακεδονομάχος!

Έριξε μια ολόκληρη κυβέρνηση υποτίθεται για το Μακεδονικό. Και τώρα δεν είπε λέξη. Δήλωσε, όμως, υπερήφανος γιατί κατεδίωξε τους «νεοναζί». Δεν ξεχνάμε το βίντεο Μπαλτάκου. «Θα τους πάω στο 2%» έλεγε. Και πού είναι τώρα; Υπόδικος για ένα σκάνδαλο οικονομικό, για την Novartis. Και η Χρυσή Αυγή παραμένει η τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου και συνεχώς ανεβαίνει, κρατώντας ζωντανή την ελπίδα των Ελλήνων για Ελευθερία και Εθνική Αξιοπρέπεια».

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-agwnas-gia-na-pesei-kai-to-teleutaio-sobiet#ixzz5DJW9iWk6

Exit mobile version