Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Υψώστε περήφανα την Ελληνική Σημαία σε κάθε γωνιά της Πατρίδος! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος φιλοξενήθηκε από τον δημοσιογράφο Λ. Λαζάρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στην “Εγνατία Τηλεόραση.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής συνεχάρη τους τρεις νεαρούς που ύψωσαν Ελληνικές Σημαίες στις βραχονησίδες, την ώρα που κάποιοι εθνομηδενιστές καίνε το ιερό σύμβολο του Έθνους. 

Κάλεσε μάλιστα όλους τους Έλληνες να υψώνουν περήφανα την Ελληνική Σημαία σε όλη την Επικράτεια!

Σημείωσε ακόμη ότι θα έπρεπε ο τούρκος πρέσβης να είχε απελαθεί για την ατιμωτική αφαίρεση της Σημαίας από Ελληνικό έδαφος και όχι να κατηγορούν οι πολιτικάντηδες τρία περήφανα Ελληνόπουλα.

Τόνισε πως οι περιορισμοί στην ανάρτηση της Ελληνικής Σημαίας είναι έργο του ψευτορωμαίικου της Μεταπολίτευσης και προανήγγειλε την κατάθεση σχεδίου νόμου που να δίνει το δικαίωμα σε όλους τους Έλληνες να υψώνουν παντού το εθνικό σύμβολο.

Για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό επανέλαβε πως είναι εθνική μειοδοσία η παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στους Σλάβους σφετεριστές, μια άποψη που ασπάζεται σε συντριπτική πλειοψηφία ο Ελληνικός Λαός.

Τέλος, επισήμανε πως μπορεί το αμερικανικό κολλέγιο και η ΚΝΕ να βγάζει υπουργούς και πρωθυπουργούς, αλλά η ιδεολογική κυριαρχία του κομμουνισμού και του εθνομηδενισμού καταρρέει, καθώς οι Έλληνες αφυπνίζονται και επιστρέφουν στα Εθνικά Ιδεώδη. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-upswste-perhfana-thn-ellhnikh-shmaia-se-olh-thn-chwra-b#ixzz5DJhM6yfF

Exit mobile version