Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν βάζουν μυαλό! Με χαλκευμένες δημοσκοπήσεις προσπαθούν να αναστήσουν το παραμύθι του ισχυρού κλεφτοΠασόκ

Δεν πρόλαβαν να περάσουν δύο μέρες από την δημοσκόπηση – απάτη της Pulse και ήρθε σήμερα η χαλκευμένη έρευνα της Metron Analysis για τα “Νέα” να πουλήσει το ίδιο παραμύθι της δήθεν ανόδου του κλεφτοΠασόκ.

Θυμίζουμε πως η ίδια εταιρεία έδινε πριν 2 μήνες την Χρυσή Αυγή ξεκάθαρα τρίτη, αλλά επειδή μάλλον οι εκλογές είναι κοντά, ξαναμπήκε στο βρώμικο παιχνίδι της παραπληροφόρησης και των ψεύτικων εντυπώσεων.

Έτσι στα σημερινά της ποσοστά – ω, του θαύματος – η Φώφη αναστήθηκε εκ του πολιτικού τάφου του κλεφτοΠασόκ και εμφανίζεται τρίτη!

Να σημειωθεί πως στην κάρτα με την εκτίμηση ψήφου σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές τα ποσοστά του Πασόκ και του Ποταμιού προστίθενται και εμφανίζουν πτώση 1,4% (από το 10,4% στο 9%).

Από την άλλη η Χρυσή Αυγή, παρόλο που έχει πέσει χοντρό “ψαλίδι” εμφανίζει άνοδο έστω 0,1%.

Κι όμως σύμφωνα με την Metron Analysis του… Απριλίου, που διαφωνεί με την Metron Analysis του Φεβρουαρίου (!), η Χρυσή Αυγή είναι τέταρτη… Και μετά ξύπνησαν!

Επιπλέον, σε ακόμη ένα… παράδοξο της χαλκευμένης δημοσκόπησης ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος παρουσιάζει δημοφιλία 11%! Αλλά παρ΄ όλα αυτά το ποσοστό του κόμματος είναι “κολλημένο” στο 7%. Πολλά περίεργα μαζεμένα…

Λίγο υπομονή ακόμη ένα χρόνο και θα δούμε στις κάλπες πού θα βρεθεί το κλεφτοΠασόκ και ποια ισχυρή εντολή και δύναμη θα δώσει ο Λαός στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/den-bazoun-mualo-me-chalkeumenes-dhmoskophseis-prospathoun-na-anasthsoun-to#ixzz5DL2HujtP

Exit mobile version