Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Περιχαρής ο Ζάεφ: Η Ελλάδα πιο κοντά στην προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας από ποτέ!

Περιχαρής ο Ζάεφ: Η Ελλάδα πιο κοντά στην προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας από ποτέ!

Μέσα στην τρελή χαρά είναι ο πρωθυπουργός των σφετεριστών, καθώς οι εγχώριοι ραγιάδες εθνομηδενιστές και ο νέος “Ζαχαριάδης” Κοτζιάς προσφέρουν το όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς κατ΄ εντολήν των ΗΠΑ.

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, σε δηλώσεις του στο Γαλλικό Πρακτορείο εξέφρασε την πεποίθηση ότι η χώρα του ποτέ δεν ήταν πιο κοντά σε μια συμφωνία με την Ελλάδα.

Ωστόσο, προσθέτει ότι μια αποτυχία δεν θα ήταν «το τέλος του κόσμου». «Πιστεύω ότι ποτέ δεν είχαμε καλύτερες συνθήκες για να πετύχουμε μια συνολική λύση… η οποία θα διαρκέσει για πάντα»!

Αλλά ακόμα κι αν η προδοσία σκαλώσει (από την πλευρά των Σκοπίων βεβαίως…) ο Ζάεφ δεν χολοσκάει, αφού όπως δήλωσε «θα ακολουθήσουμε το ευρωπαϊκό μας πρόγραμμα με τον έναν ή άλλο τρόπο».

Εμείς πάντως για να του κόψουμε το χαμόγελο του επαναλαμβάνουμε την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής, η οποία φυσικά ταυτίζεται με την ομόθυμη βούληση του Ελληνικού Λαού: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pericharhs-o-zaef-h-ellada-pio-konta-sthn-prodosia-ths-makedonias-apo-pote#ixzz5DM57XUGT

Exit mobile version