Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Περί αλήθειας

Άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός”. Διαβάστε το νέο άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί

Ο Οδυσσέας Ελύτης, έγραψε: «Την αλήθεια την φτιάχνει κανείς, όπως και το ψέμα». Έτσι λοιπόν και η μεταπολίτευση έφτιαξε την δική της αλήθεια και ψέμα.

Εκείνοι που για ίδιους σκοπούς, μοχλεύουν την πολιτική στην Ελλάδα, έφτιαξαν το παραμύθι του μαγικού δεξιού Αυλού. Σε αυτό το παραμύθι, κεντρικό ρόλο παίζει ο Αυλητής – Εθνάρχης, παίζοντας τόσο γλυκά τον αυλό του, που οι πολίτες μαγεμένοι σαν τα ποντίκια του άλλου παραμυθιού, εκείνο των αδελφών Γκρίμ, τον ακολουθούν, ακόμη και στην καταστροφή. Για δεκαετίες η Ν.Δ. γητεύει τον δεξιό και τον πατριωτικό χώρο, με την πλάνα μουσική της «πολιτικής του εφικτού».

Για χρόνια επιβιώνει με συνθήματα όπως: «ψηφίστε Ν.Δ. αλλιώς θα βγει το ΠαΣοΚ», «οι πατριώτες είναι με την Ν.Δ.», «μην ψηφίσετε τάδε κόμμα διότι δεν θα κυβερνήσει και θα βγουν οι άλλοι» κλπ. Τα στελέχη της ενδύονται το κοστούμι του αστού κεντροδεξιού με ολίγον πατριωτισμό. Ετσι, κάποιοι Μητσοτάκηδες μπακαλεύονται συμμαχίες με ΗΠΑ, κάποιοι Σαμαράδες μπακαλεύονται ακροδεξιές ΠολΑν, κάποιοι Καμμένοι μπακαλεύονται «Ανεξάρτητους Ελληνες».

Ενας άλλος ποιητής ο Πάμπλο Νερούντα, έγραψε: «σκληρή η αλήθεια σαν αλέτρι». Και πόσο αλήθεια είναι αυτό… Βλέπετε, είναι ο Αυλητής – Εθνάρχης που επιτρέπει την κατοχή της Κύπρου. Είναι η Ν.Δ. που καταργεί τον νόμο 509, νομιμοποιεί το ΚΚΕ και κάνει τα πάντα για την ηθική του αποκατάσταση στα μάτια του Λαού. Καταργεί τον όρο «συμμοριτοπόλεμος» και επιβάλλει τον όρο «εμφύλιος». Βάζει μεσίστιες σημαίες για τον θάνατο του καπετάν Γιώτη.

Είναι η Ν.Δ. που συγκυβερνά με ΚΚΕ και ΠαΣοΚ. Που στο πρόσωπο του Καμένου (20 χρόνια δελφίνου στην Ν.Δ.) συγκυβερνά με το ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η Ν.Δ. που δια στόματος του Περιφερειάρχη Μπακογιάννη, εξυμνεί έναν ακόμη καπετάνιο, τον Ερμή, με αφορμή τον θάνατό του. Είναι η Ν.Δ. που στο πρόσωπο του Αβραμόπουλου, εφαρμόζει την εξοντωτική για την Ελλάδα, πολιτική της Ε.Ε. ενσωμάτωσης λαθρομεταναστών.

Ενας άλλος ποιητής, ο Μένανδρος έγραψε: «ο χρόνος φέρνει την αλήθεια στο φως». Ο χρόνος λοιπόν έδειξε: Ψέμα, η δεξιά στην Ελλάδα. Ψέμα και η πατριωτική παράταξη, δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνον Εθνικιστική παράταξη. Ο χώρος εκείνων, που πρώτα βάζουν το Εθνος και μετά την πολιτική, την εξουσία, το χρήμα.

Πρωταθλητής αυτού του χώρου είναι η Χρυσή Αυγή. Ανδρωμένη στον ασταμάτητο αγώνα δεκαετιών απέναντι στο σύστημα. Καθαγιασμένη στο Αίμα των Μαρτύρων του Εθνικισμού, Καπελώνη και Φουντούλη. Ο πολίτης που αντιμετωπίζει την κοινοβουλευτική δημοκρατία σαν πρωινάδικο, έχει κάνει πολύ κακό. Φτάσαμε στο σημείο να βιώνουμε πολύχρονη οικονομική καταστροφή και καθημερινή Εθνική απειλή, σε όλα τα μέτωπα. Ενας ακόμη ποιητής, ο Θείος Ευριπίδης έγραψε:«Η αλήθεια είναι απλή κι ο λόγος της ακόμα πιο απλός».

Απλά λοιπόν σας λέω: Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/peri-alhtheias#ixzz5DOIEEaPu

Exit mobile version