Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Ακτιβισμό» χαρακτήρισε την δράση των παρακρατικών του Ρουβίκωνα ο βουλευτής του μνημονιακού Σύριζα, Κυρίτσης

Άλλη μια απόδειξη προστέθηκε στην λίστα για το ότι οι διάφοροι «Ρουβίκωνες» είναι παρακρατικοί και τίποτε παραπάνω. Πέρα από το γεγονός ότι ουδέποτε συλλαμβάνονται και η Ελληνική Αστυνομία έχει ζήσει τραγελαφικά περιστατικά, όπως την διαταγή του προέδρου της Βουλής να κάνουν τους «ταξιτζήδες» του Ρουβίκωνα, έχουμε τώρα και δηλώσεις κυβερνητικού στελέχους που χαρακτηρίζει τους παρακρατικούς ως «ακτιβιστές».

Ο λόγος για τον κατουρλή Βουλευτή του Σύριζα, Κυρίτση, ο οποίος σε ερώτηση που του έγινε για τις πρόσφατες ενέργειες των παρακρατικών, χαρακτήρισε ως καθαρό «ακτιβισμό» αυτές τις ενέργειες, δείχνοντας ξεκάθαρα την έγκρισή του.

Ιδού τα λόγια που χρησιμοποίησε νομιμοποιώντας την δράση των παρακρατικών: «Ο Ρουβίκωνας είναι μια πολιτική ομάδα που κάνει ακτιβισμό καθώς είναι μία από τις κλασικές ενέργειες ακτιβισμού το πέταγμα μπογιάς»

Και όχι μόνο αυτό, αλλά φρόντισε να συγκρίνει την οργή των Ελλήνων κατοίκων της Μυτιλήνης με την παρακρατική δράση του Ρουβίκωνα, αποδεικνύοντας το πόσο ανάλγητος είναι και απαθής εμπρός στα προβλήματα που δημιουργεί η πολιτική του κόμματός του στον Ελληνικό Λαό.

Αυτή είναι μία ακόμα απόδειξη των αρίστων σχέσεων που διατηρεί η κυβέρνηση των ανθελλήνων με τα αντικοινωνικά στοιχεία της εγκληματικής εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, η οποία είναι η άλλη όψη του μνημονιακού κράτους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aktibismo-charakthrise-thn-drash-twn-parakratikwn-tou-roubikwna-o-bouleuths#ixzz5DWfKC0Os

Exit mobile version