Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Σαν σήμερα ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου καταδίκασε την Ελλάδα να χάσει την εθνική της ανεξαρτησία. Μετά από τόσα χρόνια χιλιάδες Έλληνες έχουν αυτοκτονήσει επειδή έχασαν την περιουσία και την δουλειά τους, εκατοντάδες χιλιάδες έχουν μεταναστεύσει και έχουν αντικατασταθεί από αλλόθρησκους αλλοδαπούς παράνομα εισερχόμενοι στην Ελλάδα. Ο Γιωργάκης ο «δημοκράτης» ο «παραμορφωμένος» στο Χάρβαρντ μαζί με τους ομοίους του χρεωκόπησε και υποδούλωσε την Ελλάδα και όχι οι «κακοί» και οι «άξεστοι» Χρυσαυγίτες. Αυτό δεν είναι μια υπόθεση, είναι γεγονός και αυτό οι Έλληνες το βλέπουν ακόμα και αυτοί που δεν ψηφίζουν Χρυσή Αυγή. Η «δημοκρατία» τους πεθαίνει και δεν φταίει η Χρυσή Αυγή αλλά όλοι αυτοί που την καταχράστηκαν με την ασυδοσία και την λαιμαργία τους. Η Χρυσή Αυγή θα είναι η δύναμη αυτή που θα κληθεί να αναστηλώσει την διαλυμένη Ελλάδα και να την ετοιμάσει για τις διεθνείς προκλήσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

Μ.Ι.

8 χρόνια Μνημόνιο: Στα χνάρια του Τζέφρυ ο Τσίπρας συνεχίζει την εξαθλίωση και την παραχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας

«Η Κύπρος κείται μακράν» είπε ο εθνάρχης που επί των ημερών του το 3% της τουρκικής κατοχής έγινε 35%. Αυτοί είναι οι «εθνάρχες» της ΝΔ, που μιλούν για την χούντα ότι πούλησε την Κύπρο στους τούρκους αλλά 44 χρόνια μετά δεν τολμούν να ανοίξουν τον φάκελλο της Κύπρου παρά τα επαναλαμβανόμενα αιτήματα της Χρυσής Αυγής. Η “μεταπολίτευσή”, που συρρίκνωσε την Ελλάδα εδαφικά (γιατί η Κύπρος είναι Ελλάδα) και χρεωκόπησε ηθικά και οικονομικά τα Ελληνικά νοικοκυριά, μας δείχνει με το δάκτυλο και μας απειλεί για να διορθώσουμε την ψήφο μας. Όχι κύριοι, όχι μόνο δεν θα διορθώσουμε την ψήφο μας, αλλά θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο για να τελειώσει αυτή η ασυδοσία. Ζήτω η Νίκη!

Ν.Σ.

Ξύλο και χημικά από τα ΜΑΤ της αριστεράς στους Έλληνες κατοίκους της Μυτιλήνης! ΒΙΝΤΕΟ

Η παγκόσμια δικτατορία δείχνει τα δόντια της και επιβάλλει σε όλους το barcode. Τα πάντα πλέον γίνονται με το ΑΜΚΑ, δηλαδή με barcode και με τις νέες ταυτότητες με τα βιομετρικά στοιχεία και τα “έξυπνα” τσιπάκια θα μας εντοπίζουν με ένα απλό σαρωτή. Τα προσωπικά μας δεδομένα βεβαίως βεβαίως δεν θα είναι προσβάσιμα σε οποιονδήποτε παρά μόνο στις αρμόδιες αρχές που θα φροντίζουν να εκφράζουμε μόνο την κοινή γνώμη και όχι την δική μας. Οι γραφές δυστυχώς επιβεβαιώνονται με γοργό ρυθμό και θα είμαστε εμείς αυτοί που θα κληθούμε να αντισταθούμε και να πολεμήσουμε για την Ελευθερία και τον πολιτισμό μας. Η Χρυσή Αυγή στην πρώτη γραμμή και δεν θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω.

Νικόλαος Β.

Δικαστική απόφαση-ράπισμα στην κομμουνιστική ασυδοσία: Και δεύτερη καταδίκη του ευρωβουλευτή Ζαριανόπουλου για συκοφαντίες κατά της Χρυσής Αυγής!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-22-apriliou-20182#ixzz5Dabznvsu

Exit mobile version