Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Επίκειται έκρηξη «προσφυγικών» ροών στο Αιγαίο, η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ είναι έτοιμη να τους φιλοξενήσει!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Επίκειται έκρηξη «προσφυγικών» ροών στο Αιγαίο, η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ είναι έτοιμη να τους φιλοξενήσει!

Έπρεπε να ξεχειλίσει η αγανάκτηση και οργή των κατοίκων της Λέσβου από την παραβατική συμπεριφορά που έχει πια καταστεί ξεκάθαρη ασυδοσία από μέρους των λαθρομεταναστών, ώστε το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο να στρέψει το βλέμμα του στο Αιγαίο. Μην χαίρεστε όμως: δεν το έπραξε για να επαναφέρει την κανονικότητα στην καθημερινή ζωή των κατοίκων του νησιού αλλά προκειμένου να σταθεί αρωγός και να προστατέψει το καθεστώς ασυλίας των χιλιάδων εισβολέων!

Στα πλαίσια λοιπόν της επίσκεψης στην χώρα μας, η ευρωβουλευτής Michaela Šojdrová από την Τσεχία και η Julie Girling από το Ηνωμένο Βασίλειο (οι οποίες ανήκουν στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα του οποίου μέλος είναι η ΝΔ) προέβησαν σε αποκαλύψεις, εξόχως ανησυχητικές για το εγγύς μέλλον. Σύμφωνα με αυτές «η Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και η ελληνική κυβέρνηση προετοιμάζονται για μια πιθανή έκρηξη προσφυγικών ροών προς την Ελλάδα».

Η βρετανίδα ευρωβουλευτής μάλιστα, υποστήριξε σε συνέντευξή της σε ελληνικό μέσο: «Δεν είμαι σίγουρη για το ποιο θα είναι το μέγεθος των ροών, αλλά αυτά που ακούσαμε από την ελληνική κυβέρνηση νωρίτερα είναι ότι η κυβέρνηση σας είναι καλά ενημερωμένη για αυτό το πιθανό πρόβλημα και είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε μαζί με την Ε.Ε. για να το αντιμετωπίσουμε».

Σύμφωνα δηλαδή με όσα οι ευρωβουλευτές αποκάλυψαν, η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου δεν ανησυχεί για την επερχόμενη έκρηξη «προσφυγικών» ροών αλλά προετοιμάζεται και ανοίγει τις αγκάλες της προκειμένου να τους υποδεχθεί και φιλοξενήσει στα ήδη επιβαρυμένα ελληνικά νησιά!

Οι κάτοικοι των νησιών του Αιγαίου συνεπώς, δεν πρέπει να τρέφουν την παραμικρή ψευδαίσθηση πως επίκειται λύση του μείζονος προβλήματος της αθρόας λαθρομετανάστευσης που έχει προκαλέσει χάος στην καθημερινότητά τους. Αντιθέτως, όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως τα υπάρχοντα προβλήματα που προκαλούνται από την ασυδοσία των ΜΚΟ και των λαθρομεταναστών (με την ανοχή ή και υποστήριξη της κυβέρνησης) πρόκειται σύντομα να πολλαπλασιαστούν!

Καθίσταται ως εκ τούτου σαφές πως η μόνη ελπίδα για τους συμπατριώτες μας των νησιών του Αιγαίου αλλά επιπλέον και των περιοχών στον ηπειρωτικό κορμό της χώρας όπου η κυβέρνηση στεγάζει τους φιλοξενούμενούς της, ακούει σε δύο λέξεις: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Διότι η ωμή πραγματικότητα είναι πως μόνο το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών έχει τη θέληση να επιλύσει το μείζον αυτό ζήτημα, προασπίζοντας τα συμφέροντα της Πατρίδος και του Ελληνικού Λαού.

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupsh-epikeitai-ekrhjh-prosfugikwn-rown-sto-aigaio-h-kubernhsh-suriza#ixzz5DbhVMx10

Exit mobile version