Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Ευρωπαίος επίτροπος: Εντάσσεται στην Ε.Ε. η “Μακεδονία”

Ακόμα μια ομολογία της επερχόμενης προδοσίας του ονόματος της Μακεδονίας είχαμε σήμερα, αυτήν την φορά από τον Ευρωπαίο επίτροπο Γιοχάνες Χαν.

Ο εν λόγω επίτροπος δήλωσε σήμερα περιχαρής στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ότι «Η πολιτική της διεύρυνσης αποφέρει αποτελέσματα», αναφερόμενος στη θετική εισήγηση της Επιτροπής για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Αλβανίας και των Σκοπίων.

Ο Γιοχάνες Χαν μάλιστα, που είναι εισηγητής στην Επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου για τα Σκόπια και αποκαλεί το κρατίδιο των Σλάβων σφετεριστών «Μακεδονία», εξέφρασε την προσδοκία ότι «σύντομα η διαφορά στο θέμα του ονόματος με την Ελλάδα θα ξεπεραστεί»!

Αναφερόμενος στην Αλβανία και τα Σκόπια ο Χαν είπε ότι διασφάλισαν την σύσταση της Επιτροπής υπέρ της έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων, ενώ για την Τουρκία τόνισε ότι «συνεχίζει να απομακρύνεται σημαντικά από την Ε.Ε.».

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι η υποτακτική εθνομηδενιστική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει ενημερώσει τους ευρωπαίους και αμερικανούς “αφέντες” ότι έχει ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας μας και ότι τα Σκόπια είναι πλέον έτοιμα για ένταξη σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ.

Επαναλαμβάνουμε την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής, η οποία ταυτίζεται με την ομόθυμη βούληση του Ελληνικού λαού: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kleidwnei-h-prodosia-eurwpaios-epitropos-entassetai-sthn-e.e.-h-makedonia#ixzz5DbiwoRRT

Exit mobile version