Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε δυσχερή οικονομική θέση το «Ποντίκι», ακόμα ένα ΜΜΕ που… προφήτευσε το τέλος της Χρυσής Αυγής

Σε δυσχερή οικονομική θέση το «Ποντίκι», ακόμα ένα ΜΜΕ που... προφήτευσε το τέλος της Χρυσής Αυγής

Μια ακόμη φυλλάδα, η οποία επί χρόνια έχυνε δηλητήριο (παρότι προτίμησε την ονομασία τρωκτικού και όχι ερπετού) εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, φαίνεται ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. Ο λόγος για το «Ποντίκι» του «Έλα Ελένη» Αντώνη Δελατόλα.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα, στον εξωδικαστικό συμβιβασμό αναζητεί σανίδα σωτηρίας η εταιρεία του Δελατόλα που εκδίδει την συγκεκριμένη εφημερίδα, καθώς φαίνεται ότι έχει δυσχέρεια να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

Όπως διαβάζουμε, η εταιρεία του δεν φαίνεται να τηρεί κανόνες δημοσιότητας, καθώς στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο οι τελευταίες οικονομικές καταστάσεις που έχουν δημοσιευτεί είναι αυτές του 2012, οι οποίες παραδόξως ενώ υποτίθεται ότι εστάλησαν στο τέλος του 2013 δημοσιεύτηκαν το 2016. Βεβαίως, το φαινόμενο δεν είναι πρωτόγνωρο στο ΓΕΜΗ και δημιουργούνται απορίες για το πώς λειτουργεί η υπηρεσία που εκ των πραγμάτων φαίνεται να κρατά αδημοσίευτες οικονομικές καταστάσεις που έχουν υποβληθεί.

Την ίδια στιγμή πάντως, στην ιστοσελίδα που έχει δηλωθεί στο ΓΕΜΗ από την εταιρεία εμφανίζονται οικονομικές καταστάσεις του 2015 με αρνητική καθαρή θέση για την εταιρεία 424.000 ευρώ, ενώ αρνητική είναι η καθαρή θέση του 2014. Παραδόξως, αυτές οι οικονομικές καταστάσεις έχουν δημοσιευτεί χωρίς υπογραφές και χωρίς αναφορές και έκθεση ορκωτού, αλλά και χωρίς οικονομικά αποτελέσματα χρήσης. Οι υποχρεώσεις, με βάση αυτά που έχουν δημοσιευτεί για το 2015, αγγίζουν τα 7.000.000 ευρώ, με έσοδα το 2014 γύρω στις 700.000 ευρώ και άγνωστο ποσό για το 2015.

Το σχετικό δημοσίευμα κλείνει το σκεπτικό του, λέγοντας ότι με βάση τα ελάχιστα και μη ελεγμένα αυτά στοιχεία αποτελεί ερώτημα το πώς η εταιρεία λειτουργεί, με την αλλαγή έδρας να μην έχει δηλωθεί στο ΓΕΜΗ. Αυτό πάντως που είναι σίγουρο, αφορά τόσο την κυκλοφοριακή κατρακύλα του «Ποντικιού» τα τελευταία χρόνια όσο και το ότι οι όποιες αναφορές του για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα την «αντικειμενικότητα» της φυλλάδας των συντακτών, του «Έθνους» και των άλλων καθεστωτικών εντύπων.

Επομένως, ένα ακόμη ΜΜΕ που θεωρούσε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ «είναι τελειωμένη», μετά την ανήθικη και παράνομη σκευωρία του Σαμαρά και της κλίκας του, δείχνει κι αυτό να πνέει τα λοίσθια και να είναι έτοιμο να βάλει λουκέτο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-polu-duscherh-oikonomikh-thesh-to-pontiki-tou-ela-elenh-delatola.-allo-e#ixzz5DcOVuuwX

Exit mobile version