Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Όποιος δεν είναι από Μυτιλήνη, δεν έχει δικαίωμα να μιλάει και να μας κάνει μαθήματα αντιρατσισμού. Αν το παίζουν τόσο ανθρωπιστές, ας έρθουν να μείνουν εδώ μόνιμα να δούνε με τα ίδια τους τα μάτια τι αντιμετωπίζουμε καθημερινά από τους δήθεν κατατρεγμένους. Γιατί κατατρεγμένοι έχουμε γίνει εμείς οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού που φοβόμαστε να βγούμε έξω. Όσο για το κράτος και το παρακράτος του Σύριζα που προσπάθησαν να κινηθούν εναντίον μας στην πλατεία Σαπφούς ο καιρός έχει γυρίσματα. Το νησί ανήκει στους μόνιμους κατοίκους του, τους Έλληνες και δεν το παραχωρούμε σε καμία ΜΚΟ και σε κανένα λαθρομετανάστη!

Π.Τ.

“Συνεργοί” αλβανών δολοφόνων Τόσκας, Τσίπρας και σία – Τους άφησαν να διαφύγουν στην Αλβανία!

Έχουμε λύσει όλα τα προβλήματά μας σαν κοινωνία και το μόνο που μας μένει τώρα είναι να δούμε πως θα υιοθετήσουν παιδιά τα ομόφυλα ζευγάρια. Με τις περικοπές σε μισθούς, με την υψηλή φορολόγηση δεν μπορεί ο μέσος Έλληνας να κάνει οικογένεια, έχουν κόψει τις ελαφρύνεις και τα επιδόματα στους πολύτεκτους και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να προωθήσουν το πρότυπο της οικογένειας μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών. Δηλαδή εμείς, που έχουμε κάνει οικογένεια ή οι υπόλοιποι που δεν μπορούν να κάνουν οικογένεια λόγω της μνημονιακής λαιμητόμου να πέσουμε στον Καιάδα; Να εξαφανιστούμε από την Ελλάδα, γιατί εδώ πρέπει να υπερισχύσει η παραφροσύνη!

Κωνσταντίνα Σ.

Ακόμα και οι πιο συστημικοί δημοσιογράφοι θεωρούν δεδομένη την τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής

Παράκρουση έχουν πάθει οι αριστεροί και ζητάνε συλλήψεις στην Μυτιλήνη των κατοίκων του νησιού, τους οποίους μάλιστα τους αποκαλούν φασίστες! Οι μόνες συλλήψεις που πρέπει να γίνουν είναι αυτές των λαθρομεταναστών και των αλληλέγγυων μπαχαλάκηδων των ΜΚΟ. Συλλήψεις και επαναπροώθηση στις χώρες τους μαζί με τους δήθεν “αλληλέγγυους”, να πάνε και αυτοί να ζήσουν στις χώρες προέλευσης των λαθρομεταναστών και μετά να έρθουν εδώ με την ουρά στα σκέλια να μας κάνουν λόγο για αλληλεγγύη και για τον ανθρωπισμό και για τα “αλλάχ ακμπάρ” και για όλα. Σαν δεν ντρέπεστε που παίζετε με τις ζωές μας!

Ειρήνη, Πλωμάρι

Ο Μοσκοβισί «καρφώνει» την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: «Δεν μας ζήτησαν να μην γίνουν μειώσεις στις συντάξεις το 2019»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-25-apriliou-2018#ixzz5DhrdFsa4

Exit mobile version