Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για τις “μειονότητες” λεφτά υπάρχουν: 83 εκατ. ευρώ για την στέγαση “ευπαθών” – Μηδέν ευρώ για τους Έλληνες άστεγους!

Μετά τα «προσφυγάκια», τα οποία η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εγκαθιστά αρχικά σε οργανωμένα hotspots και εν συνεχεία σε διαμερίσματα με όλα τα κομφόρ, σειρά έχουν οι «ευπαθείς»!

Σύμφωνα, λοιπόν, με την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, ξεκινάει άμεσα το πιλοτικό πρόγραμμα μετεγκατάστασης των «ευπαθών» από καταυλισμούς και παραπήγματα, σε οικισμούς τύπου hotspots αλλά και σε διαμερίσματα! Η αρχή γίνεται στην Άμφισσα, με τους 250 «ευπαθείς» της περιοχής να μεταβαίνουν σε πρότυπο οικισμό 45 κτιρίων και θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι 110.007 «ευπαθείς», που ζουν σε 371 περιοχές της χώρας!

Το ποσόν που θα απαιτηθεί για να γίνει πράξη η μετεγκατάσταση, ανέρχεται περίπου στα 30 εκατ. ευρώ.

Σ’ αυτά όμως πρέπει να προσθέσουμε και τις «δράσεις» απασχόλησης, επιδότησης ενοικίου σε διαμερίσματα, κ.ά., με το κόστος αυτών να ανέρχεται στα 53 εκατ. ευρώ!Συνολικά, 83 εκατ. ευρώ – χώρια αυτά που παίρνουν ήδη, υπό μορφήν επιδομάτων!

Πότε θα υπάρξει κρατική μέριμνα και για τους μη ανήκοντες στις κάθε λογής «μειονότητες», οι οποίοι δεν έχουν «που την κεφαλήν κλίναι»; Προφανώς, το «αντιρατσιστικό» μας (ψευδο)κράτος δεν δίνει πεντάρα τσακιστή γι’ αυτούς!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gia-tis-meionothtes-lefta-uparchoun-83-ekatommuria-eurw-gia-thn-stegash-eup#ixzz5Dhw8kmkS

Exit mobile version