Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σενάριο απόβασης σε ελληνικό έδαφος από την τουρκία με “δούρειο ίππο” την λαθρομετανάστευση

Σενάριο απόβασης σε ελληνικό έδαφος από την τουρκία με “δούρειο ίππο” την λαθρομετανάστευση

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί

Οι πληροφορίες που έχει η ΕΥΠ για τα σχέδια των τούρκων προκειμένου να προκαλέσουν θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο είναι άκρως ανησυχητικές και δικαιολογημένα έχουν προκαλέσει συναγερμό στις ελληνικές αρχές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΥΠ, οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες σε συνεργασία με τους τούρκους δουλέμπορους θα φροντίσουν ώστε κάποιο από τα σκάφη που διακινούν λαθρομετανάστες να «ναυαγήσει» κοντά σε βραχονησίδα που θα έχει επιλεγεί εκ των προτέρων από την ΜΙΤ.

Το σκάφος αυτό θα το ακολουθεί σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής, το πλήρωμα του οποίου άμεσα θα ξεκινήσει διαδικασίες «διάσωσης» των ναυαγών και μεταφοράς τους πάνω στη βραχονησίδα για την ασφάλειά τους, αναφέροντας επίσημα ότι η όλη επιχείρηση πραγματοποιείται σε τουρκικό έδαφος.

Ο στόχος των τούρκων θα είναι να υπάρξει ελληνική αντίδραση και ενδεχόμενη αποβίβαση ανδρών του Λιμενικού στην βραχονησίδα για διάσωση των λαθρομεταναστών, προκειμένου να περάσουν στην δεύτερη φάση του σχεδίου, δηλαδή στην κλιμάκωση της έντασης.

Το μέχρι που θα οδηγήσουν τα πράγματα οι τούρκοι είναι, βεβαίως, άγνωστο στις ελληνικές αρχές. Δεν μπορούμε, όμως, παρά να θυμηθούμε ότι και η Κρίση των Ιμίων που είχε ως αποτέλεσμα την δολοφονία τριών Ελλήνων Αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού είχε ξεκινήσει από μία παρόμοια υπόθεση.

Τότε, στις 25 Δεκεμβρίου του 1995, το τουρκικό φορτηγό πλοίο «Φιγκέν Ακάτ» προσάραξε σε αβαθή ύδατα κοντά στην Ανατολική Ίμια και εξέπεμψε σήμα κινδύνου. Ο πλοίαρχός του αρνήθηκε την βοήθεια του Ελληνικού Λιμενικού, υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν σε τουρκική περιοχή και ότι οι μόνες αρμόδιες για να τον βοηθήσουν είναι οι αρχές της χώρας του. Την συνέχεια την γνωρίζουμε όλοι.

Τώρα, τον ρόλο του δούρειου ίππου των τούρκων δεν τον έχει κάποιο φορτηγό πλοίο, αλλά οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι αποδεικνύονται πολυχρηστικό εργαλείο για την τουρκική επιθετικότητα έναντι της χώρας μας. Όχι μόνο μπορούν να «ναυαγήσουν» σε οποιοδήποτε σημείο διατάξει η ΜΙΤ, αλλά επιπλέον – γεγονός που ήδη ξέρουμε – χρησιμοποιούνται από τους τούρκους ως «επιχείρημα» για την ανέγερση του Τεμένους στον Βοτανικό, αλλά και για την διεύρυνση της «μουσουλμανικής μειονότητας» στην Ελλάδα, που σπεύδει να υιοθετήσει η Τουρκία. Αυτά χώρια από την γενικότερη κοινωνική αναστάτωση που προκαλείται από τους λαθρομετανάστες, την εγκληματικότητα και όλα τα άλλα παρελκόμενα.

Είναι σαφές και δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία, πως η τουρκική απειλή είναι εδώ, έντονη και με πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις. Οι λαθρομετανάστες είναι ένα εργαλείο της Τουρκίας, για την προώθηση των σχεδίων ενάντια στην χώρα μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/senario-apobashs-se-ellhniko-edafos-apo-thn-tourkia-me-doureio-ippo-thn-lat#ixzz5DiKQNmLS

Exit mobile version