Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ένοχη μούγκα από την νεοφιλελεύθερη ΝΔ για την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια

Ένοχη μούγκα από την νεοφιλελεύθερη ΝΔ για την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια

Το θέμα της αναδοχής και της υιοθεσίας παιδιών από ζευγάρια ομοφυλοφίλων βρίσκεται στην επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες για ευνόητους λόγους.

Και ενώ ακόμη και στον ΣΥΡΙΖΑ υπήρξαν 10 βουλευτές που εξέφρασαν την αντίθεσή τους σ’ αυτή την κυβερνητική πρωτοβουλία (θεωρητικά, βεβαίως, γιατί αν χρειαστεί να το θέμα να πάει προς ψήφιση στην Βουλή τότε θα το ψηφίσουν «δαγκωτό»), εντύπωση προκαλεί η, επί της ουσίας, σιωπή της ΝΔ σ’ ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, το οποίο προστίθεται στον σωρό εκείνων που επιδιώκουν να βάλουν δυναμίτη στα θεμέλια των ηθών, των εθίμων και των παραδόσεων  που διαχρονικά διέπουν το Έθνος των Ελλήνων.

Εκτός κι αν μπορεί να θεωρηθεί ως τοποθέτηση η (επιεικώς) «χλιαρή» δήλωση της εκπροσώπου του κόμματος Μαρίας Σπυράκη, η οποία κατά την διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών υποστήριξε ότι «Δεν είναι η ώρα για τέτοια συζήτηση. Είναι προφανές ότι υπάρχει μια μεγάλη συζήτηση και στο εσωτερικό της ελληνικής κοινωνίας. Η ΝΔ δεν συμφωνεί με την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια».

Προσέξτε το ύφος του περιεχομένου των δηλώσεων της επίσημης εκπροσώπου της ΝΔ. Η ΝΔ «δεν συμφωνεί με την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια» μόνο και μόνο επειδή «Δεν είναι η ώρα για τέτοια συζήτηση» και όχι επειδή εξαρχής ένα τέτοιο ζήτημα είναι απαράδεκτο. Όταν «ωριμάσουν» οι συνθήκες για μια τέτοια «συζήτηση», τότε προφανώς και η ΝΔ θα συγκλίνει προς διαφορετική αντιμετώπιση του θέματος.

Όσο για την «μεγάλη συζήτηση», η οποία υποτίθεται ότι υπάρχει «στο εσωτερικό της ελληνικής κοινωνίας» πού την είδε και διαπίστωσε αυτό το συμπέρασμα, η κάποτε πασόκα και νυν άνθρωπος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρία Σπυράκη; Από πού κι ως πού οι επιθυμίες ενός μέρους μόνο μιας συγκεκριμένης «ευπαθούς κοινωνικής ομάδας» και κάποιων άλλων λιγοστών υποστηρικτών των επιθυμιών αυτών συνιστούν θέμα «μεγάλης συζήτησης»;

Ο Ελληνικός Λαός, στην συντριπτική του πλειοψηφία, είναι απόλυτα αρνητικός στο συγκεκριμένο ζήτημα και μένει πιστός στον θεσμό της Οικογένειας όπως τον έμαθε από τους γονείς, τους παππούδες και τις γιαγιάδες του. Όταν η «φιλελέφτ» ΝΔ αντιληφθεί το κόστος των ύπουλων παιχνιδιών που παίζει στις πλάτες της Ελληνικής Οικογένειας θα είναι πολύ αργά για δάκρυα και μετάνοιες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apisteuth-dhlwsh-ths-ekproswpou-ths-nd-den-einai-wra-gia-suzhthsh-gia-thn-u#ixzz5DiOukBDD

 

Συμφωνείτε με την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια;

Exit mobile version