Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Οι πουλημένοι πολιτικάντηδες θα πουλήσουν τα λιγνιτορυχεία και εννοείται ότι θα τσεπώσουν μίζες εκατομμυρίων. Ήδη πωλούν φθηνό ρεύμα στους χονδρέμπορους και οι πολίτες το αγοράζουν στην διπλή τιμή και με μπόνους διπλή λογαριασμό για τις “ανανεώσιμες” πηγές ενέργειας (ΑΠΕ). Αυτή είναι η εθνοκτόνα πολιτική τους. Ξεπούλημα σε κάθε τι που βγάζει κέρδος (ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, ΔΕΗ) και μετά κλάψα για την ύφεση της οικονομίας και ατελείωτοι φόροι. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη ελπίδα για να σταματήσει ο κατήφορος και να αποκτήσουμε μια δίκαιη και βιώσιμη εθνική οικονομία!

Νίκος Ρ.

55 μέρες στα χέρια των τούρκων! Απορρίφθηκε ξανά το αίτημα αποφυλάκισης των 2 Ελλήνων Στρατιωτικών

Έχουν ξεφύγει άπαντες με τους τυχάρπαστους που μας κυβερνάνε. Οι σκοπιανοί το παίζουν απόγονοι του Μέγα Αλέξανδρου, οι αλβαναρέοι απόγονοι του Αχιλλέα, οι τουρκαλάδες μιλούν για δικό τους Αιγαίο και έχουν καταλάβει την μισή Κύπρο και τα άχρηστα υποκείμενα που μας κυβερνούν χαμογελούν και βγάζουν φωτογραφίες. Τσίπα μηδέν και το μόνο που τους νοιάζει είναι πώς θα μείνουν ανοικτά τα σύνορα να έρθουν οι λαθροκακομοιραίοι να τους δώσουν ιθαγένεια μπας και τους ψηφίσουν και γλιτώσουν την φυλακή που τους περιμένει με μια κυβέρνηση Χρυσής Αυγής. Ζήτω ο Αρχηγός!

Π.Ε.

Ηλίας Παναγιώταρος προς Συριζαίους: Μόνο την μάνα σας δεν πουλήσατε ακόμη… ΒΙΝΤΕΟ

Το χρήμα όσο και να το λατρεύουν μερικοί και μερικές στο τέλος θα τους καταπιεί και αυτό, γιατί τα σάβανα δεν έχουν τσέπες και όταν κυνηγάς την ύλη χάνεις την ουσία. Αυτό για μερικούς “μορφωμένους” και “φτασμένους” είναι δυσνόητο σαν πυρηνική φυσική αλλά όταν φτάσουν στο νεκροκρέββατο το εμπεδώνουν άμεσα,αλλά τότε είναι αργά. Το χρήμα είναι μέσο και όχι σκοπός. Αυτός που έχει σκοπό το χρήμα γίνεται σκλάβος τους και οι σκλάβοι δεν έχουν καμμία θέση στην Χρυσή Αυγή! Μέχρι την Νίκη!

Κώστας, Θεσσαλονίκη

Κόκκινη ΟΛΜΕ προς υπουργείο Παιδείας: Να καλλιεργήσουμε την αντιπολεμική συνείδηση στους μαθητές

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-26-apriliou-2018#ixzz5DmbZPipI

Exit mobile version