Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γ. Γεάδη: «Ασέβεια προς τους εθνομάρτυρες Τ. Ισαάκ και Σ. Σολωμού το άνοιγμα του οδοφράγματος της Δερύνειας»

YouTube Poster

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, Γεάδης Γεάδη στην πρωινή εκπομπή του TVOne αναφέρθηκε στην έντονη διαφωνία του ΕΛΑΜ με την πραγματοποίηση του κοινωνικού δείπνου μεταξύ Αναστασιάδη και Ακιντζί, αλλά και στην συνέχεια των διαπραγματεύσεων στην βάση της ΔΔΟ, αναδεικνύοντας την αδυναμία της κυβέρνησης, που με την στάση της δίνει κρατική υπόσταση στον κατακτητή και υποβαθμίζει το Κυπριακό από πρόβλημα εισβολής και κατοχής σε δικοινοτική διαφορά, στέλνοντας λανθασμένα μηνύματα στην διεθνή κοινότητα.

Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε επίσης στα προβλήματα που δημιουργούν τα οδοφράγματα, αλλά και στην πάγια θέση του ΕΛΑΜ για άμεσο κλείσιμο όλων των οδοφραγμάτων.

Ακολούθως, ο κ. Γεάδη τόνισε πως η διάνοιξη του οδοφράγματος της Δερύνειας αποτελεί ασέβεια προς τους ηρωομάρτυρες Τάσο Ισαάκ και Σολωμό Σολωμού, οι οποίοι σε εκείνο το σημείο δολοφονήθηκαν από τον κατακτητή τον Αύγουστο του 1996.

elamcy.com

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/g.-geadh-apotelei-asebeia-pros-tous-hrwomartures-isaak-kai-solwmo-to-anoigm#ixzz5DmiQcPyY

Exit mobile version