Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο συριζαίος Μπαλάφας ανοίγει δρόμο για το νέο τσουνάμι λαθρομετανάστευσης: Θα τους δώσουν μέχρι και δωρεάν διαμερίσματα!

Ο συριζαίος Μπαλάφας ανοίγει δρόμο για το νέο τσουνάμι λαθρομετανάστευσης: Θα τους δώσουν μέχρι και δωρεάν διαμερίσματα!

Παίρνοντας την σκυτάλη από τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρη Βίτσα, ο υφυπουργός Γιάννης Μπαλάφας σε συνέντευξή του στην κρατική (κυβερνητική επί της ουσίας) τηλεόραση επιβεβαίωσε την πρόθεση της «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης να μετατρέψει την Ελλάδα σε μια απέραντη αποθήκη ψυχών.

Συγκεκριμένα, ο Μπαλάφας δήλωσε ότι «Το υπουργείο έχει προετοιμαστεί για τις αυξημένες ροές που παρατηρούνται τον τελευταίο καιρό με αύξηση του αριθμού των φιλοξενουμένων σε δομές στο εσωτερικό της χώρας ή σε κάποιες δομές που ήταν σε παροπλισμό αλλά και σε διάθεση εάν χρειαστεί, αύξηση του αριθμού των διαμενόντων σε διαμερίσματα σε συνεννόηση και με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες. Εξαντλούμε τα περιθώρια της απομάκρυνσης από τα νησιά, σύμφωνα με το ισχύον πλαίσιο, των ατόμων που μπορούν να μεταφερθούν στην ενδοχώρα, ασυνόδευτα ανήλικα, ευάλωτες ομάδες, άνθρωποι που έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία απόδοσης ασύλου κλπ. Προσπαθούμε να μην υπάρξει αύξηση πέραν του υπάρχοντος πληθυσμού στα νησιά χωρίς όμως, να μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα, λόγω του απρόβλεπτου των συνθηκών. Δυστυχώς, λόγω των κλειστών βορείων συνόρων μας έχει διακοπεί η διαδικασία της μετεγκατάστασης με αποτέλεσμα να έχουμε εισροές και όχι αντίστοιχες απομακρύνσεις».

Ποιο είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από τα λεγόμενα (και) του Μπαλάφα; Ότι η «προετοιμασία» και η… αντιμετώπιση των αυξημένων λαθρομεταναστευτικών ροών δεν θα έγκειται στην προσπάθεια παρεμπόδισής τους να μπουν στην Ελλάδα, αλλά στην φιλοξενία τους όχι μόνο σε hot spots αλλά και σε διαμερίσματα στις πόλεις, στα οποία φυσικά θα διαμένουν δωρεάν. Με μια απίστευτη αποδοχή της κυβερνητικής ανικανότητας, η οποία συμπυκνώνεται στις λέξεις και φράσεις «Προσπαθούμε», «χωρίς όμως, να μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα», «Δυστυχώς», «με αποτέλεσμα να έχουμε εισροές και όχι απομακρύνσεις», ο Μπαλάφας προετοιμάζει το έδαφος για μια ακόμη λαθρομεταναστευτική πλημμύρα.

Θυμίζουμε ότι ο Μπαλάφας είναι αυτός ο οποίος πριν από λίγες εβδομάδες είχε ομολογήσει με άρθρο του στην κομματική φυλλάδα του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή» ότι σαφής πρόθεση της κυβέρνησης είναι η πλήρης μονιμοποίηση-νομιμοποίηση όχι μόνο των λαθρομεταναστών που ήδη βρίσκονται εδώ, αλλά και όσων πρόκειται να έρθουν. «Είναι σαφές λοιπόν ότι η δική μας κυβέρνηση έχει σχέδιο για τη διαχείριση, υποδοχή, φιλοξενία και ένταξη του πληθυσμού που έχει έρθει στην Ελλάδα από το 2015 και μετά», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Στα πλαίσια αυτά κινούνται και οι τωρινές δηλώσεις του που θα μετατραπούν σε πράξεις. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταγγέλλει, για μια ακόμη φορά, το ανθελληνικό σχέδιο των εθνομηδενιστών του ΣΥΡΙΖΑ και των «χρήσιμων ηλιθίων» των ΑΝΕΛ για την μεταγραφή του Ομοιογενούς Λαού της Ελλάδας σε ετερογενή πληθυσμό και της Χώρας σε χώρο.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ! «Πράσινο φως» στο νέο τσουνάμι λαθρομετανάστευσης άνοιξε ο Συριζαίος Βίτσας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sta-chnaria-tou-bitsa-kai-o-mpalafas.-mechri-kai-diamerismata-tha-dwsoun-gi#ixzz5DoAVRxrY

Exit mobile version