Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζουν ακάθεκτοι: Νέα «αδέσποτη» σφαίρα βρέθηκε στο σχολείο του μικρού Μάριου! Ακόμα να παραιτηθεί ο Τόσκας…

Συνεχίζουν ακάθεκτοι: Νέα «αδέσποτη» σφαίρα βρέθηκε στο σχολείο του μικρού Μάριου! Ακόμα να παραιτηθεί ο Τόσκας…

Δέκα μήνες μετά την δολοφονία του μικρού Μάριου από αδέσποτη σφαίρα των ρομά, οι γονείς του τραγικού δημοτικού σχολείου Μενιδίου είχαν την «χαρά» να βρουν και άλλη σφαίρα στον προαύλιο χώρο του σχολείου, όπου παίζουν τα παιδιά τους.

Βεβαίως, όλα αυτά είναι ευθύνη της κυβέρνησης των ανθελλήνων, η οποία μετά την δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο αντί να κινηθούν για να βρουν τον δράστη και να σπάσουν το απόστημα της ανομίας, εξήγγειλαν μέτρα υπέρ των ρομά!

Καταιγιστικά είναι τα ερωτήματα του πατέρα του μικρού Μάριου, τα οποία και σας παραθέτουμε: «Εφαρμόστηκαν μερικά μέτρα, όπως αναφέρει ο κ. Τόσκας και ο κ. Τσουβάλας. Βρήκαν τον δολοφόνο του Μάριου; Πόσα όπλα πιάσαμε; Πόσους εμπόρους ναρκωτικών βρήκαμε; Απολύτως κανέναν. Πού είναι τα αποτελέσματα;»

Ύστερα από αυτά τα ερωτήματα και το εύρημα νέας «αδέσποτης» σφαίρας, η παραίτηση του Υπουργού θα έπρεπε να είναι μονόδρομος, όμως έχουμε να κάνουμε με πολιτικά παχύδερμα με μόνη τους έγνοια τον υπουργικό μισθό και τίποτε άλλο.

Οποιοσδήποτε άνθρωπος με ίχνος ντροπής στην θέση τους θα είχε παραιτηθεί!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunechizoun-akathektoi-nea-adespoth-sfaira-brethhke-sto-scholeio-tou-mikrou#ixzz5DoAu7dJw

Exit mobile version