Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα αναγνωστέα έγγραφα αθωώνουν την Χρυσή Αυγή! Καταρρέει με πάταγο στο ακροατήριο η μαύρη προπαγάνδα των ΜΜΕ και των ΜΚΟ

Νέα «καυτά στοιχεία» παρουσιάζουν οι φυλλάδες και οι ΜΚΟ που έχουν αναλάβει να τροφοδοτούν με ψέμματα σχετικά με την δίκη της Χρυσής Αυγής, τα ΜΜΕ. Τα «καυτά» αυτά «στοιχεία» υποτίθεται δείχνουν ότι «κατ’ εντολή Μιχαλολιάκου δρούσαν τα τάγματα εφόδου».

Πάμε, όμως, να δούμε πώς τεκμαίρεται ο ομολογουμένως πηχυαίος τίτλος των δημοσιευμάτων που κατέκλυσαν τα μέσα.

Απόσπασμα«Δεν κάνει τίποτα, λέει, η Χρυσή Αυγή για την πλ. Αττικής, τον Αγιο Παντελεήμονα, τα Πατήσια, την Κυψέλη. Ε, ποιοι μαχαιρωθήκανε τότε σ’ αυτές τις περιοχές για να μείνουνε κάποια κομμάτια ελληνικά; Στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα ποιοι παίζανε ξύλο με τα ΜΑΤ και τρώγανε τα χημικά: οι κάτοικοι ή οι χρυσαυγίτες;».

Οι χαχόλοι των ΜΚΟ του Σόρος προσπαθούν να παρουσιάσουν το εν λόγω απόσπασμα ως μία παραδοχή του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής ότι «οι εθνικιστές μαχαίρωναν» στις συγκεκριμένες πλατείες και μάλιστα κατ’ εντολή του. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής είχε πει τα παραπάνω λόγια όταν λίγο καιρό πριν στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα μια συμμορία αφγανών είχαν μαχαιρώσει τον Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρο. Απόσπασμα τζίφος, λοιπόν!

Ιδού και το σχετικό έγγραφο του ιατροδικαστή για του λόγου το αληθές:

Στην προκειμένη περίπτωση αναδεικνύεται η ανηθικότητα αυτών που πολεμάνε την Χρυσή Αυγή, αφού προσπαθούν ξεκάθαρα από θύματα εγκληματικής ενέργειας να μας παρουσιάσουν ως θύτες.

Τέλος, για να δώσουμε μια αποστομωτική απάντηση στους συκοφάντες παραθέτουμε βίντεο από ομιλία του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην τοπική οργάνωση Αθηνών μετά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην βουλή που αποδομεί πλήρως την προπαγάνδα και την λάσπη των ΜΜΕ.

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα βαδίσουμε μέσα στα πλαίσια του Συντάγματος και θα κερδίσουμε όλο και περισσότερη εμπιστοσύνη από τον Ελληνικό Λαό και θα γίνουμε οι κυρίαρχοι του πολιτικού παιχνιδιού….. Θα βαδίσουμε νόμιμα, μέσα στα πλαίσια του νόμου και θα τους νικήσουμε».

Το παραπάνω βίντεο, βεβαιως, δεν πρόκειται να το δείτε στα “καυτά στοιχεία” που ενίοτε παρουσιάζουν τα “μέσα ενημέρωσης”, αφού δεν συνάδει με τους σκοπούς αυτών που πληρώνουν τα συγκεκριμένα “ρεπορτάζ” – μνημεία μαύρης προπαγάνδας και ψεύδους.

Γι’ αυτό επαλαμβάνουμε ότι την αλήθεια περί των τεκταινομένων στην δίκη της Χρυσής Αυγής τα μαθαίνετε μονάχα στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-anagnwstea-eggrafa-sthn-dikh-athwwnoun-thn-chrush-augh-katarreei-me-pata#ixzz5DoCIsPFI

Exit mobile version