Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Θα έπρεπε να ντρέπεται που άπλωσε το ξερό του πάνω στο κενοτάφιο του Άγνωστου Στρατιώτη ο συνδικαλισταράς της ΔΕΗ. Όσο για την ανακοίνωση που έβγαλε η ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ απλά για κλάματα! Πρώτον αν θέλουμε το πιστεύουμε, λογικό είναι να θέλουν να μαζέψουν τα ασυμάζευτα αλλά και δεύτερον ακόμη και αν δεν ήταν συνδικαλιστής, ρε λαμόγια βλέπετε έναν απολίτιστο να βεβηλώνει το ιερό κενοτάφιο. Γιατί δεν κάνατε το παραμικρό για να τον αποτρέψετε; Γιατί δεν έγινε καμία σύλληψη; Τι αίσχη είναι αυτά; Ύστερα λένε ότι θα μας σώσουν κιόλας… Ποιοι θα μας σώσουν; Τα πασοκόσκυλα και οι ψοφοδεξιοί; Ή μήπως οι Συριζανέλ; Οι μόνοι που μπορούν να μας σώσουν είναι αυτοί που έπεσαν νεκροί για την Πατρίδα και όσοι τους θυμούνται και τους σέβονται!

Σωτήρης Π.

Τους “καρφώνει” ο Νίμιτς: Οι συριζαίοι είναι προσηλωμένοι στην προδοσία της Μακεδονίας!

Τελειώνει το μνημόνιο λέει ο Γιούνγκερ, μας έπεισες και εσύ… Έχει αφήσει πίσω της η μνημονιακή πολιτική μια διαλυμένη Ελλάδα. Την Ελλάδα των αυτοκτονιών, των ζωντανών – νεκρών που μετά βίας ζουν κυριολεκτικά με 3 και 60, την Ελλάδα των λαθρομεταναστών, της ολοένα και αυξανόμενης εγκληματικότητας αλλά και την Ελλάδα που έχει εκχωρήσει την Εθνική της Κυριαρχία στους διεθνείς τοκογλύφους, στους τούρκους και το όνομά της Μακεδονίας της στους Σκοπιανούς. Τι να πανηγυρίσουμε ωρε προσκυνημένοι; Το πλήρες ξεπούλημα μας; Έχετε γονατίσει ένα ολόκληρο Έθνος και μια Πατρίδα.

Σ.Σ.

Εργατοπατέρες της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ βεβήλωσαν το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου!

Διάβασα πως βρέθηκε αδέσποτη σφαίρα σε σχολείο στο Μενίδι και μάλιστα την εντόπισαν μαθητές κατά την διάρκεια σχολικής γιορτής στο πραύλιο χώρο. Στο σχολείο αυτό πριν 10 μήνες σκοτώθηκε ο μικρός Μάριος και φαίνεται πως το τόσο τραγικό γεγονός δεν άγγιζε τις αρμόδιες αρχές ούτε φυσικά και τους υπουργούς. Πρέπει να δωθεί λύση στο Μενίδι, δεν υπάρχει ούτε αλληλεγγύη για τους ρομά ούτε συμπόνια για τους έμπορους ναρκωτικών. Σε μια τελική αν δεν μπορούν να παραιτηθούν, τα μέτρα που έχουν λάβει για την προστασία των κατοίκων της περιοχής είναι γελοία, τα σούπερ μάρκετ φυλλάσονται τρεις φορές καλύτερα από ότι το Μενίδι και ας έχουμε μόνο 2-3 σεκιουριτάδες. Και αν δεν ξέρετε πού να τους βάλετε, να τους πάρετε σπίτι σας, που μας κάνετε και μαθήματα και μας πουλάτε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες πως κάνετε ότι μπορείτε για την περιοχή μας. Όχι άλλα νεκρά στο Μενίδι, όχι άλλη ανοχή!

Ειρήνη Π.

Ντοκουμέντο: Η συνέντευξη στην οποία ο Κωστής Παλαμάς ανακοίνωσε το εθνικιστικό πιστεύω του

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-27-apriliou-2018#ixzz5DrVFZ2TH

Exit mobile version