Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ημαθία, Μέγαρα-Δυτική Αττική

Συνεχίζοντας τον πολιτικό αγώνα για Ελευθερία, Πατρίδα και Πίστη, κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Ημαθίας επισκέφτηκε το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 τα χωριά του Δήμου Αλεξάνδρειας Παλαιοχώρι, Λιανοβέργι, Πλατύ, Τρίκαλα, Πλάτανο, Κορυφή, Αγκαθιά και Μελίκη.

Οι συναγωνιστές διένειμαν εκατοντάδες προκηρύξεις και φυλλάδια με τις θέσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος για την στήριξη του πρωτογενούς τομέα και ιδιαίτερα για την στήριξη της τευτλοπαραγωγής που συνδέεται άμεσα με την επιβίωση της Ελληνικής βιομηχανίας ζάχαρης, μια βιομηχανία πολύ σημαντική για την τοπική και Εθνική οικονομία που με τις ολέθριες μεθοδεύσεις όλων των κυβερνώντων έχει φτάσει στο χείλος της καταστροφής.

Σε μεγάλη πλειοψηφία, αγρότες, κτηνοτρόφοι, η νεολαία αλλά και επαγγελματίες εξέφρασαν την στήριξη και συμπαράστασή τους στον δίκαιο αγώνα που διεξάγει η Χρυσή Αυγή ενάντια στην συνεχιζόμενη υποδούλωση της Πατρίδας μας στα δεσμά των μνημονίων.

Η ζώσα δημοσκόπηση σε πόλεις και χωριά δείχνει την όλο και αυξανόμενη απήχηση των πολιτικών θέσεων του Εθνικιστικού κινήματος. Συνεχής και αδιάκοπος αγώνας μέχρι τη Νίκη!

Κλιμάκιο συναγωνιστών από τις τοπικές Μεγάρων και Δυτικής Αττικής έδωσε τον παρόν στην εκδήλωση για την βύθιση του Α/Τ ΨΑΡΑ και έτυχε θερμής υποδοχής από τους συμπολίτες μας.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn711#ixzz5DrXh1uZd

Exit mobile version