Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Περί των προβοκατόρικων κραυγών για “ολική εξόντωση” της Χρυσής Αυγής με το… «σχέδιο Λένιν»

Ενώ  – κατά γενικήν ομολογία, ακόμα και συστημικών δημοσιογράφων – η δίκη της Χρυσής Αυγής έχει εξελιχθεί σε κακόγουστη φάρσα κι έχει βαλτώσει, οι δε συνήγοροι της πολιτικής αγωγής μαζί με τους «αλληλέγγυους» της φυλλάδας των Ιών κάνουν αγωνιώδεις εκκλήσεις για λίγη δημοσιότητα, «εθνικόφρων», μονίμως οργισμένος και… φωνακλάς εκδότης εφημερίδας, δήθεν φιλικά διακείμενης προς την Χρυσή Αυγή εξέδωσε… απόφαση, αλλά μόνο για… δύο εκ των «κατηγορουμένων», με τις εξής ποινές «ολικής εξόντωσης» (όπως χαρακτηριστικά αναφέρει…): 10 χρόνια φυλακή στον Ν. Μιχαλολιάκο, 15 χρόνια φυλακή στον Ηλία Κασιδιάρη!

Συμπληρωματικά, στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων και διάλυση του Κινήματος. Κι όλα αυτά θα συμβούν –σύμφωνα με τον «εθνικόφρονα»- πριν από τις βουλευτικές εκλογές, κατ’ εφαρμογήν του… «σχεδίου Λένιν» του ΣΥΡΙΖΑ, για να «εξευμενιστούν οι αριστεροί ψηφοφόροι».

Τι θέλει να πει (πάντα με… φιλική διάθεση) ο «ποιητής» στα στελέχη και στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής; Είναι προφανές: ο Ηγέτης και τα βασικά στελέχη της Χρυσής Αυγής…

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

 

Exit mobile version