Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στηβ Γιατζόγλου: Στην Ελλάδα έχουμε αριστερή Χούντα… Φυσικά και είμαι φασίστας!

Στηβ Γιατζόγλου: Στην Ελλάδα έχουμε αριστερή Χούντα... Φυσικά και είμαι φασίστας!

«Τρίποντο» στην πολιτική ορθότητα έβαλε η παλιά δόξα του ελληνικού μπάσκετ και νυν προπονητής, Στηβ Γιατζόγλου.

Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Χθες το βράδυ της Πέμπτης ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την πρόσληψη του Στηβ Γιατζόγλου στη θέση του προπονητή. Ως γνωστόν, στους συνδέσμους οπαδών του ιστορικού συλλόγου της Νέας Σμύρνης κυριαρχεί μια γκρούπα συριζοψεκασμένων αριστεριστών, οι οποίοι αντέδρασαν στην πρόσληψη για πολιτικούς λόγους, επειδή ο γνωστός προπονητής είναι δεδηλωμένος πατριώτης κι έχει εκφραστεί πολλάκις υπέρ της Χρυσής Αυγής γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του την μαρξιστική τρομοκρατία και την… πολιτική ορθότητα.

Τελικά, η διοίκηση του Πανιωνίου υπέκυψε στην θλιβερή μειοψηφία των μαρξιστών και ανακοίνωσε επισήμως την ματαίωση της συνεργασίας με τον Στηβ Γιατζόγλου. Ο οποίος σήμερα μίλησε έξω από τα δόντια (όπως άλλωστε συνηθίζει…), για όλους και για όλα, στο SDNA, υπερασπιζόμενος τις πατριωτικές πολιτικές του θέσεις.

Ιδού η αποστομωτική απάντησή του: «Υποτίθεται ότι υπάρχει δημοκρατία και ελεύθερος λόγος σε αυτή την χώρα. Αυτό που γίνεται τις τελευταίες ώρες στον Πανιώνιο δείχνει το ακριβώς αντίθετο. Είναι δυνατόν τα πολιτικά φρονήματα κάποιου να καθορίζουν και την δουλειά του; Πού γίνεται αυτό; Λες και ζούμε στο 1967 και στην Χούντα, που αν έλεγες πως είσαι κομμμουνιστής σε έστελναν στη Γιάρο. Έχουμε και τώρα αριστερή Χούντα δηλαδή; Δεν έχουμε ελευθερία στον λόγο μας; Πού ζούμε;

Με κρίνουν για τα πολιτικά μου φρονήματα…

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

 

Exit mobile version