Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με Κόστνερ και Κλούνεϊ προπαγανδίζουν οι τούρκοι μέσω ανθελληνικής σειράς την Μικρασιατική καταστροφή!

Με Κόστνερ και Κλούνεϊ προπαγανδίζουν οι τούρκοι μέσω ανθελληνικής σειράς την Μικρασιατική καταστροφή!

Με ηχηρές παρουσίες από το Χόλυγουντ πλαισιώνεται η νέα τουρκική πρόκληση έναντι της Ελλάδος, η οποία έρχεται σε συνέχεια στα όσα έχουν ήδη γίνει. Ο λόγος για το νέο προπαγανδιστικό σήριαλ – υπερπαραγωγή της τουρκικής τηλεόρασης σχετικά με την δράση του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ.

Πρωταγωνιστής στην συγκεκριμένη σειρά θα είναι ο Κέβιν Κόστνερ, ενώ θα συμμετέχει και ο Τζορτζ Κλούνεϊ σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα. Όπως αναφέρουν οι τουρκικές εφημερίδες, τα γυρίσματα θα λάβουν χώρα στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και την Θεσσαλονίκη.

Ο τίτλος της σειράς θα είναι ο «Θρύλος της Θεσσαλονίκης» και το θέμα της θα είναι η αιχμαλωσία του Νικολάου Τρικούπη από τις ορδές του Κεμάλ Ατατούρκ. Το σενάριο θα αποτελέσει μία ακόμα αποθέωση του σφαγέα των Ελλήνων, ενώ ενδεικτική των τουρκικών προθέσεων είναι η λεζάντα με την οποία διαφημίζουν την σειρά οι τουρκικές εφημερίδες.

Πρόκειται για μια φωτογραφία εποχής του Τρικούπη, η οποία γράφει: «Οι Έλληνες στη θάλασσα στις 9 Σεπτεμβρίου 1922. Η Σμύρνη σώθηκε από την εισβολή του εχθρού. Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του Έλληνα στρατηγού: «Το νερό είναι πολύ όμορφο, ελάτε».

Απέναντι σε αυτή την ιταμή πρόκληση που έχει και αμερικανικό άρωμα η ανθ-ελληνική κυβέρνηση βεβαίως δεν έχει, ούτε πρόκειται να πράξει τίποτε. Το πολύ πολύ στην επόμενη φιέστα του Ερντογάν ενώπιον των υποτακτικών του να φέρουν και… home cinema στο Μέγαρο Μαξίμου για να παρακολουθήσουν μαζί την σειρά. Πλήθος άλλωστε οι θαυμαστές του σφαγέα των Ελλήνων, Κεμάλ στις τάξεις της συγκυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ.

Υ.Γ. Ο Μπουτάρης τι έχει να πει για αυτά που του προσάπτουν οι τουρκικές εφημερίδες; Έχει όντως συμφωνήσει να γυριστεί ανθελληνική ταινία σχετικά με τον ξεριζωμό του Μικρασιατικού Ελληνισμού στην Θεσσαλονίκη;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anthellhnikh-seira-gia-thn-mikrasiatikh-katastrofh-me-prwtagwnistes-apo-cho#ixzz5DtJm8llU

Exit mobile version