Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ένα πολιτικό «παλτό» παντός καιρού

Ο νυν επικεφαλής της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνει ό,τι περνά από το χέρι του προκειμένου να δικαιώσει τον χαρακτηρισμό «παλτό» που του είχε αποδώσει ο Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Νικόλαος Μιχαλολιάκος.

Μιλώντας πριν από λίγες ημέρες ο Μητσοτάκης δήλωσε ότι «Στο αμιγώς πολιτικό επίπεδο, θέλω να επισημάνω ότι παρέλαβα ένα Κόμμα το οποίο είχε ηττηθεί σε εθνικές εκλογές με 7 μονάδες διαφορά και σήμερα, ο μέσος όρος των δημοσκοπήσεων που δίνεται στην δημοσιότητα δείχνει ότι έχουμε μια διαφορά διψήφια από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Με την «μπακαλίστικη» αριθμητική, η οποία παραπέμπει στην απόλυτη ασχετοσύνη, ο Μητσοτάκης συγκρίνει πραγματικά εκλογικά αποτελέσματα με τις αμφιβόλου εγκυρότητας δημοσκοπικές εκτιμήσεις, οι οποίες ουκ ολίγες φορές έχουν κατασκευασμένο χαρακτήρα και περιεχόμενο.

Και κάνει, σαφώς, «μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα», αφού η όποια δημοσκοπική ανάκαμψη της ΝΔ δεν είναι αποτέλεσμα της δικής του παρουσίας, αλλά αναμενόμενο γεγονός, απόρροια της πολιτικής φθοράς της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Όποιος και να βρισκόταν στην θέση που τώρα κατέχει ο Μητσοτάκης, ίδιο θα ήταν το αποτέλεσμα.

Μάλιστα, κάποιος άλλος ίσως και να τα πήγαινε καλύτερα και να μην γινόταν μπαίγνιο του Τσίπρα (ποιού, του Τσίπρα), όπως συμβαίνει σχεδόν κάθε φορά που ο Μητσοτάκης εμφανίζεται στην Βουλή.

Ούτε θα φώναζε-εκτός εαυτού- «γιατί γελάτε, κύριοι;», ωθώντας έτσι τους συριζαίους να χαχανίζουν με μεγαλύτερη ένταση. Παρότι οι ζέστες φαίνεται να έχουν έρθει από αρκετά νωρίς φέτος, το πολιτικό «παλτό» που φέρει το ονοματεπώνυμο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι παντός καιρού…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kuriakos-mhtsotakhs-ena-politiko-palto-pantos-kairou#ixzz5Du03dD00

Exit mobile version