Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εμφύλιος στην ψευτοδεξιά: Ντόρα, Φορτσάκης και λοιποί θέλουν να ψηφίσουν για την αναδοχή παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια

Εμφύλιος στην ψευτοδεξιά: Ντόρα, Φορτσάκης και λοιποί θέλουν να ψηφίσουν για την αναδοχή παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια

Το πόσο διαλυμένο, υποκριτικό και ξεχαρβαλωμένο είναι το κόμμα της νεοφιλελεύθερης ΝΔ αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά στο ζήτημα της αναδοχής τέκνων από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, ένα νομοσχέδιο για την αποδόμηση του θεσμού της Οικογένειας που φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αποκαλύπτει η “Δημοκρατία” στο συντονιστικό της ΝΔ ο Μητσοτάκης εισηγήθηκε να ψηφίσουν “ΝΑΙ” επί της αρχής στο νομοσχέδιο – έκτρωμα της Φωτίου και να καταψηφίσουν το άρθρο 8 για αναδοχή από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, προτείνοντας να περιορίσει η υπουργός την δυνατότητα αναδοχής μόνο στα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια.

Η Ντόρα όμως και ο Φορτσάκης σήκωσαν την σημαία της νεοφιλελεύθερης ροζ επανάστασης και πρότειναν να υπερψηφιστεί το σχετικό άρθρο – έκτρωμα χαρακτηρίζοντας: “θλιβερό ένα φιλελεύθερο κόμμα να μην ψηφίσει το άρθρο 8, όπως θλιβερή ήταν η εικόνα της ΝΔ στο σύμφωνο συμβίωσης“.

Επιτέλους ειπώθηκε και μια αλήθεια! Η εικόνα της ΝΔ είναι όντως θλιβερή που το παίζει ψευτοδεξιά, ενώ είναι πιο “προοδευτική” και εθνοαποδομητική και από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Γιατί κρύβεστε; Να το υπερψηφίσετε νεοδημοκράτες και αυτό το καταστροφικό για την Οικογένεια νομοθέτημα, όπως κάνατε και στο Μνημόνιο και στους νόμους για τους λαθρομετανάστες και σε όλα.

Ο Ελληνικός Λαός έχει πια αφυπνιστεί και αντιλαμβάνεται πως ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι κατ΄ ουσίαν οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος που ξεπουλά την Πατρίδα μας στην κυριαρχίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων!

Ι. Αϊβατίδης: Η υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια αντιβαίνει στον θεσμό της Οικογένειας! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mulos-sthn-nd-gia-anadochh-apo-omofulofila-zeugaria#ixzz5Dzgl8sD7

Exit mobile version