Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φίλοι των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τρώνε με χρυσά κουτάλια από τα κονδύλια για τους λαθρομετανάστες στα “hot spots”

Φίλοι των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τρώνε με χρυσά κουτάλια από τα κονδύλια για τους λαθρομετανάστες στα “hot spots”

Συνεχώς έρχονται νέα στοιχεία στο φως που αποδεικνύουν τις βρώμικες δουλειές της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και την κερδοσκοπία πολλών εις βάρος της οικτρής κατάστασης που επικρατεί στα ελληνικά νησιά λόγω της λαθρομετανάστευσης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Δ. Γιαννακόπουλου στα “Παραπολιτικά” ιδιαιτέρως, στα hot spots της Μυτιλήνης, Χίου, Σάμου, Κω και Λέρου, τα κονδύλια σίτισης των λαθρομεταναστών λαμβάνονται από συγκεκριμένες εταιρείες από το 2016 έως και σήμερα, ενώ οι προκηρύξεις δημοσιεύονται ακόμη και 30 λεπτά πριν την έναρξη της διαδικασίας και το ποσό το οποίο έχουν λάβει συνολικά αγγίζει τα 26,9 εκατ. ευρώ.

Μια εκ των εταιρειών είναι η «Pot & Pan Food Services» η οποία ανήκει στον Γιάννη Τουρτζιαρίδη, οικείο πρόσωπο του Πάνου Καμμένου. Η δεύτερη εταιρεία είναι η «Πιέτρης Εστίαση Α.Ε.» που ανήκει στον Γιώργο Πιέτρη, παλαιού αναδόχου του κυλικείου της Βουλής, ο οποίος άφηνε ανασφάλιστους και απλήρωτους τους εργαζομένους του με αποτέλεσμα εκείνοι να προβούν σε επίσχεση εργασίας. Επιπροσθέτως, ο εν λόγω επιχειρηματίας διατηρεί στενότατες σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ, καθώς παλαιότερα είχε αναλάβει και την τροφοδοσία του υπουργικού του συμβουλίου.

Παρά τις εξαγγελίες της Αριστερής κυβέρνησης ότι τον πρώτο λόγο στη διαχείριση της τροφοδοσίας των hot spots θα έχουν οι τοπικές επιχειρήσεις λόγω απόστασης, και όχι η Αθήνα, κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ.

Συγκεκριμένα, οι προκηρύξεις δημοσιεύονται σε μηδενικό χρόνο, κυρίως την προηγούμενη της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής προσφορών και διενέργειας των διαγωνισμών και μάλιστα μετά τις 15:30, ώστε να αποκλείεται το δικαίωμα σε άλλους να εκδώσουν εγγυητικές προσφορές, την ίδια ώρα που σύμφωνα με την εγκύκλιο απαιτείται «προθεσμία τουλάχιστον 10 ημερών για την υποβολή δικαιολογητικών κατακύρωσης».

Άλλο ένα τρανό παράδειγμα ότι οι κυβερνητικοί, αλλά και οι προστατευόμενοί τους τρώνε με χρυσά κουτάλια από την αθρόα άφιξη των λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας και ταυτοχρόνως τακτοποιούν τα «δικά τους παιδιά», εκμεταλλευόμενοι το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των νησιών μας.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kubernhtikoi-filoi-trwne-me-chrusa-koutalia-apo-tis-sumbaseis-sitishs-gia-t#ixzz5E05n7xkB

Exit mobile version